Sitten panerointi. Ensin vehnäjauhoihin, sitten kananmunaan ja lopuksi pankojauhoihin.
Paisto oliiviöljyssä tai voissa. Päälle puristetaan sitruunaa.
Kalapuikkojen kanssa sopii superhelppo dippikastike eli kermaviilipurkkiin 4 ruokalusikallista sinappikurkkusalaattia, pikkuisen mustapippuria ja puristus sitruunaa. Namsnam!
t hanna
Näyttää todella herkulliselta! Tätä on pakko kokeilla :)
VastaaPoistaNämä ovat hyviä, meidän pikkuveli, joka ei muuten syö kalaa popsii näitä ilomielin.
PoistaNäyttää niin hyvältä että tuli ihan nälkä! :) Pitääpä ottaa selvää löytyisikö pankojauhoille gluteenitonta vastinetta. Ne gluteenittomat jauhot kun ovat yleensä tosi hienojakoisia.
VastaaPoistaToivottavasti löytyy vastine pankojauhoille, ne ovat kyllä ehdottomia rapealle kuorrutukselle.
PoistaPankojauhot ovat ainakin minulle aivan uusi tuttavuus, joten täytyy kokeilla!
VastaaPoistaKannattaa, ne antavat ihanan rapean kuorrutuksen kaikille!
Poista