torstai 19. marraskuuta 2015

Marraskuun arkiruokaherkkua

Tässä piristystä marraskuun synkkyyteen ja arkeen! Tomaattikookoskeitto on helppo arkiruoka, se valmistuu nopeasti ja muutamasta raaka-aineesta. Kaiken kruunaa raejuusto, avokado ja ripaus mustaapippuria. Oi, joi, olipa namia:).




t hanna

Tomaattikookoskeitto (Maku-lehti)

2 kpl sipulia
1-2 kpl valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
1 tl korianterinsiemeniä (murskattuna)
1/2 tl juustokuminaa
1/2 tl currya
10 dl tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 rkl ruokosokeria
1 tl suolaa
5 dl kookosmaitoa (extra creamy)


Kuullota sipulit ja valkosipulit, lisää mausteet ja kuulota vielä hetki. Lisää tomaattimurskaa, vesi, sokeri ja suola ja keitä hiljalleen 10 minuuttia. Lisää kookosmaito ja kiehauta. Laita annos lautaselle ja lisää ripaus mustaapippuria, lusikallinen raejuustoa ja avokadoa.


4 kommenttia:

  1. Namskis! Kiitos reseptistä, laitetaan korvan taakse! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Namskis kyllä, maistui tänään myös lämmitettynä. Minäkin yritän muistaa tämän arkiruokaa tehdessä:). Sillä useimmiten unohdan hyvät uudet reseptit ja palaan niihin vanhoihin...

      Poista
  2. Oi, tän täytyy olla herkkua. Tomaatin ja kookoksen yhdistelmä on muutenkin niin täydellinen.

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!