Keittiösuunnittelumme yksi tärkeä lähtökohta oli siis mihin sijoittaa leivänpaahdin niin, että sitä on kätevä käyttää. Ja keksin, että piilotamme sen laatikkoon. Ja kun sähkömies vielä antoi luvan, sain miehenkin vakuutettua idean loistokkuudesta. Sähköammattilaisen mielestä laatikko on turvallinen, leivänpaahdin ei kuumu kovin tuliseksi ja se sammuu itsestään. Ja tietysti laatikko on paahtamisen aikana auki, mutta jos se vahingossa painuisi kiinni, ei vahinkoa syntyisi.
Samassa laatikossa pidetään myös leivät, joten laatikko auki, leipä paahtimeen ja kuuma leipä saarekkeen päälle voiteluun. Ja parasta tässä on, että leivänmuruset jäävät laatikon sisään, josta ne on helppo imuroida puhtaaksi.
Alla olevassa kuvassa vasemman puoleinen ylälaatikko kätkee paahtimen.
Arjen pieniä iloja, paahdettu leipä, johon voi mukavasti sulaa:).
t hanna
Tosi hyvä idea. Mä inhoon kun leivänpaahdin on pöydällä ja koko pöytä ja kaappi on täynnä muruja. Ihana keittiö!
VastaaPoistaKiitos Johanna:). Minäkin rakastan sitä, että murut katoavat laatikkoon.
PoistaOnpa näppärää! Keittiön tasoille kun meinaa aina kertyä tavaraa, niin ovien taakse vain kaikki minkä voi laittaa. :)
VastaaPoistaTämä on minun suosikkini, tasoilla saa jotain olla, mutta leivänpaahdin ei ole mikään komistus.
PoistaKiva idea :) Voi vitsi kun saiski kaikki vempaimet laatikoitten tai ovien taakse piiloon.
VastaaPoistaKiitos Päivi:)
PoistaTosi kiva idea, ei olis kyllä tullu mieleen. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.
VastaaPoistaKiitos kutsusta, pitää poiketa:).
PoistaMeilläkin paahdetaan leipää ahkerasti, mutta noin hieno paahdinratkaisu kyllä puuttuu :)
VastaaPoistaRaivaat vain laatikoihin tilaa:).
Poista