sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Aina on aikaa

Herkutella, eikös vaan:)? Sesonkiherkkua Runebergin torttua pitää nauttia niin usein kun mahdollista, näitä kun ei saa vuoden jokaisena päivänä. Minäkin ehdin viikonloppuna teekupposelle raksatouhujen välissä, tosin aikomani maalaukset jätin väliin ja keskityin kaakeleiden pesemiseen.

Paras torttu on ehdottomasti oululaisen Katri Antellin, jossa kehiteltiin jo 50-luvulla torttuun rommin ja arrakkipunssin kostutus. Täydellisen mehevää.


Tiistainahan se virallinen Runebergin päivä on, silloin saa varmaan syödä useamman tortun:). Muistakaa tekin herkutella!


t hanna

4 kommenttia:

  1. Runebergin tortut on ihan parhaita! Tein jo tammikuun alussa ekan satsin näitä ;). Nyt täytyykin leipoa lisää.

    VastaaPoista
  2. Minulla on jäänyt omatekoiset Runebergit tekemättä, kun en omista sellaisia oikeita vuokia... Vaikka voisihan niitä tehdä tavallisiin muffinsivuokiinkin:).

    VastaaPoista
  3. Joo, Antellin Runebergit ovat ykköset!Tsemppiä vielä raksan loppuvaihetouhuihin, äkkiä se aika loppujen lopuksi menee,

    terkuin Sari Rovaniemeltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari, niin kyllä aika rientää, vaikka odottavalle se onkin vähän pidemmän tuntuista:).

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!