Huomenna on meidän herkkupäivä, mieli tekisi Daim-suklaata.
t hanna
P.S. Resepti:
Valkosuklaapistaasikakku
4 kananmunaa (rikotaan kulhoon ja katsotaan tarkkaan mihin asti rikotut kananmunat yltävät kulhossa, munat kaadetaan toiseen kulhoon, ja astia jatkaa mitta-astiana)
sokeria saman verran kuin kananmunia
vehnäjauhoja saman verran kuin kananmunia
1 tl leivinjauhetta
n. 100 g voita sulatettuna
kaksi levyä valkosuklaata sulatettuna
kaksi isoveljen kourallista kuorittuja ja rouhittuja pistaasipähkinöitä
Kananmunat ja sokeri vaahdotetaan. Lisätään jauhot ja leivinjauhe. Lopuksi sulatettu voi, suklaa ja pähkinät. Paistetaan irtopohjavuuassa n. 200 asteessa kun kypsää, sisus saa olla vähän kostea.
Päälle vatkataan 4 dl kermaa johon lisätään purkki mascarponea ja sopivasti sokeria. Koristellaan marjoilla tai hedelmillä sekä rouhituilla pistaasipähkinöitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva kommentti lämmittää mieltä!