keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tärkeitä kirjaimia



                                           L kirjain muki (Arne Jacobsen) kuva Pientä mutta suurta 
                                        Bow Wow Wow sormus (Efva Attling)
                                          M tyyny (Serena and Lily)
                                          A valaisin (Character) 
                                           ! juliste (Therese Sennerholt)


Kirjaimia näkyy monessa sisustuksessa ja minuakin tämä kodikasta ja rentoa tyyliä luova sisustusmuoti miellyttää. Etenkin haluaisin tuollaisen kirjain-valaisimen, joka on tehty vanhasta valomainostaulusta. Vaikkapa poikien huoneisiin, jolloin kirjaimet olisivat A ja T :). Näitä saa Character -kaupasta, vilkaise löytyykö sinun kirjaimesi sieltä:).

Tärkeä ja odotettu LOMA iskee nyt tänne blogiin ja raksalle. Meidän perhe suuntaa kesälomamatkalle asuntoautolla. Matkaa tehdään lasten ehdoilla eli suuntana on Powerpark ja Muumimaailma.

Leppoisaa kesää teille kaikille ihanat lukijat!

t hanna

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Raksaviikot 11-12: välikatto ja kantavat seinät

Raksalla on taas aherrettu. Päätalon välikatto on saanut rakenteet ja alakerta kantavat seinät.


Katon teräspilari mahdollisti yhteinäisen keittiö-, ruokailu- ja olohuoneen ilman tukipylväitä. Onneksi! Nyt näkymää ei peitä mikään pilari saarekkeen päässä.


Hyörysulkumuovit on yhdistetty teipillä, joka kuulemma tarttuu likaiseenkin pintaan eikä irtoa muovista kuin pieninä riekaileina. Ei siis mitään tavallista teippiä.


Tässä näkymä keittiön välitilan ikkunaan. Välitilasta tulee normaalia korkeampi, joka antaa vaikutelmaan korkeammasta tilasta. Toki korkeammasta ikkunasta tulee myös enemmän valoa. Kuvassa hahmotelma keittiönkaapeista.


Autotalli sai lattiavalun.



Nyt raksa jää neljän viikon lomalle. Siksi myös tuulensuojalevyt ovat saaneet suojapeitteet.



Kiitos kevään ahkeroinnista Vänttilän raksamiehet Teemu ja Hannu sekä mestari Olli! Konkreettinen kiitos miehille lähti muovisankoissa, joihin olin kerännyt kaikkea pientä herkkusyömistä.



t hanna