sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Takapihan linjat

Piirtelin meidän takapihan uusiksi, en mittakaavaan, vaan suurinpiirtein oikeaan mittasuhteeseen. Suunnittelutyössä auttoi ihana ystävä. Linjat ovat selvät, mutta perenna- ja pensasvalintoja mietitään ensi kesään asti.Muutenkin toteutus menee vaiheittain. Tällä hetkellä trampoliini on oikealla paikalla, ja se on upotettu maahan (ei ollut kova homma kaivaa sille kuoppa). Takapihan reunalle on viety sähköjohto, joka on upotettu asiankuuluuvin nauhoin maahan. Jos ilmat viilenee, niin multakuorma tilataan ja nurmikko kylvetään. Jos ilmat jatkuvat helteisenä, nurmikon tekeminen jätetään syksyyn, jottei tarvitse itse kastella hurjaa määrää.

Tästä jatketaan:).

8 kommenttia:

 1. Kiva ajatus tuo trampoliinin upottaminen maahan. Olisiko toteutuksesta mahdollista tehdä postaus kuvien kera? Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Mekin olemme harkinneet upottamista. Kerran etelän lomalla sellainen toteutus nähtiinkin ja toimi lasten kanssa erittäin hyvin. Mietimme, että miten trampoliinin kanssa talven aikana toimitaan? Itse matto- osako vain otetaan pois? 8)

  VastaaPoista
 3. Kompataan Lauraa, hyvä idea tuo trampoliinin upottaminen maahan! Olisi kiva nähdä tarkempia kuvia siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, M., ja Jenni, otan kuvia trampasta ja laitan postausta siitä joku päivä. Talvitoimet ovat vielä miettimättä, katsotaan miten tehdään.

   Poista
 4. Eikö se aiemmin kehumasi pihasuunnittelijan suunnitelma ollutkaan hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihasuunnitelma oli hyvä, mutta meillä oli niin selkeät omat ajatukset, joten päätimme säästää ja tehdä viimeistelyn itse. Tuntui hassulta luetella vain muutostoiveet ja piirrättää suunnitelma toisella, kun itsekin sen voi tehdä. Samalla säästyi rahat perennoihin ja puihin.

   Poista
 5. Mua myös kiinnostaa tuo trampoliinin upottaminen maahan ja miten talven aikana toimitaan? Ja tietty käyttökokemus jos jollain on, olisi kiva kuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia, tulossa tramppapostaus:). Ja talvikokemukset jäävät meilläkin odottamaan.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!