keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

2 + 2 synttäriherkkua

Reilu viikko sitten pidetyille 6-vuotissynttäreille leivoin kaksi makeaa ja kaksi suolaista. Suklaavadelmakakkua , britakakkua, savuporokakkua ja kalkkunachiliwrappeja. Eikä kaikki mennyt kuin Strömsössä. Britakakun kolmas versio vasta onnistui... Uuden uunin kytkimet olivat kaksi kertaa väärässä asennossa. Leipominen oli myös melkoista sotkemista, tiputin mm. kokonaisen kananmunakennon lattialle, rasia aukesi ja kaikki kananmunat menivät rikki.

Niin ja wrapit käärin homehtuneeseen rieskaan, ja tietysti huomasin homeen vasta viimeisen rullan kohdalla. Ei muuta kuin kaikki roskiin ja uusia tarvikkeita ostamaan. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Juhlat menivät mainiosti.

t hanna

P.S. Kaverisynttäreille en leiponut mitään, vaan pystytimme jäätelöbaarin, jossa sai tehdä unelmien tötterön.

P.P.S. Ja minulla alkoi loma:) :).

5 kommenttia:

 1. Oijoi! Kun tökkii, niin tökkii sitten kunnolla :/ onneksi juhlat onnistuivat kuitenkin hyvin! Ja ihanaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kyllä epäonnen leivontapäivä...

   Poista
 2. Pakko kysyä taas reseptiä :) Toi eka kakku, suklaavadelma, saiskos ohjetta? Niin suussasulavan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja se oli hyvää:). Pohja on kinuskikissan suklaakakku ja ohje löytyy täältä http://www.kinuskikissa.fi/suklaakakkupohja-2?hakusivu=1.

   Täyte samoilta sivuilta http://www.kinuskikissa.fi/vadelma-mascarpone-tayte?hakusivu=1, daim-suklaan korvasin valkosuklaalla ja lisäsin liivatetta.

   Kuorrutus sekin kinuskikissalta http://www.kinuskikissa.fi/kakun-kuorrutteet?hakusivu=1. Tätä teen uudestaankin, oli niin hyvää. Tuo kuorrutuskin oli sopivan pehmeää eikä sellaista kovaksi jähmettynyttä suklaata, jota on vaikea leikata. Hyvää kesää sinne!

   Poista
 3. Voi mums miten hyvän näköisiä herkkuja!

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!