torstai 24. lokakuuta 2013

Ulko-ovella + raksavinkki Cembrit-levy

Huh, mitä viikkoja takana. Kodin ulko-ovi on käynyt harvakseltaan, sillä ovia on auottu ensin Turkissa, sitten Helsingin työreissuilla, sitten Levillä ja tänään vielä Helsingissä. Kamera on täynnä kuvia joka reissulta, ja mukana muutama tännekin ajateltu kuva. Kunhan vain ehtisi ne purkamaan, ensin pitäisi purkaa monen reissun matkalaukut...

Etuovelle en ole ehtinyt laittamaan mitään syysistutuksia, kesäistutussypressi kun näyttää hyvin kestävän vähän pakkastakin. Mutta kovaa talvea se ei taida kestää, joten jotain on keksittävä tilalle. Auttakaa kiireistä, kertokaa ideoitanne kauniista vihreästä talven kestävästä istutuksesta! Josko niitä ehtisin vaikka ensi viikon aikana toteuttamaankin, sillä tiedossa ei ole yhtään työmatkaa, jee!

t hanna

Raksavinkki-osuus:
Kuvassa näkyy hyvin ulkoverhoilussa käytettyä harmaata Cembrit-levyä (väri Helsinki). Meillä on käytetty julkisivuun tarkoitettua levyä, mutta samalta firmalta löytyy levyä esim. saunaan tai pesutiloihin, kannattaa tutustua tuotteisiin. Huomaa muuten, että levyt kiinnitetään täsmälleen samanvärisillä nauloilla (en tiedä ovatko nauloja vai mitä).

Olen tykännyt siitä kovasti. Puuverhoiltuun taloon se tuo mukavaa sileää vaihtelua. Aluksi harmittelin kun se ei ollut mustaa, mutta nyt tykkään harmaasta enemmän. Talon valko-harmaa väritys ei ole niin kova kuin valko-musta. Ja musta ovi tuo sopivasti särmää tähän värimaailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!