perjantai 24. tammikuuta 2014

Saunatuvan kolme tyylivaihtoehtoa

Saunatupa on tyhjillään. Sinne väliaikaisesti sijoitetut kalusteet ovat siirtyneet kattoterassille. Nyt pitäisi päättää millainen sisustus meidän "saunamökille" rakennettaisiin. Lähtisinkö perinteiselle modernille linjalle vai kokeilisinko jotain muuta. Ja näistä lähdetään liikkeelle:

             Tilan pysyvät elementit:
              Seinät ja katot ovat koivuvaneria
              Lattia mustaa Pukkilan Koodilaattaa mustalla saumalla.
              Tilan toiminta-ajatus: 
              Saunan vilvoittelu ja vierastupa.

Kokosin kolme kollaasia modernista, romanttisesta ja merellisestä tyylistä.

Moderni
Samanlainen linja kuin päätalossa. Tuo sohva on muuten huippu, tyynyt kätkevät sisäänsä petauspatjat, peitot ja tyynyt. Punainen jääkaappi toisi piristystä.
 
 Sohva Awa, neulerahit etola, matto Gullichsen, jääkaappi Smeg, pyyhkeet Anno (kodin 1), rottinkirahi Eero Aarnio (FDS), kori Luhtahome. Kuvat valmistajien. 


Romanttinen
Pitsiverhot olisivat ihanat... Noita sänkyjä tarvittaisiin kaksi, ja tekisin niistä sohvamaiset läjällä tyynyjä. 


Pärekori Iittala, matot Anno, rautasänky Ellos, tyynyt Ellos, lamppu Kodin 1, verhot Ellos,
silmu pyyhkeet Finlayson

Merellinen
Saunatuvalla voisi kuvitella olevansa merenrantamökissä (jos ei katso ikkunasta ulos, hih). Mutta meri voisi näkyä sinisenä värinä siellä ja täällä. Toinen peti voisi olla jotain muuta kuin laverisänky.Laverisohva (kuva Koti ja keittiö lehti), matot Anno (kodin 1), pyyhkeet Anno (kodin 1), valaisin Peroba, hyllyt Peroba, jakkara Eero Aarnio, led lantern lyhty Taskulamput.fi


Mikä on sinun suosikkisi?

t hanna

8 kommenttia:

 1. Hei täältä pakkasten keskeltä. Mun suosikki on ykkönen, selkeä ja moderni. Jokainen näistä on omalla tavallaan mukava, merellinen rikkoo myös kivasti rajoja. Minä pähkään vielä olohuoneen muutosta, mukavaa viikonloppua teille,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään ykkösestä, mutta kolmonenkin on kiva! :)

  VastaaPoista
 3. Moderni. Hyvä idea laittaa sinne jotain särmää esim. tuon punaisen jääkaapin muodossa.

  VastaaPoista
 4. Ykkönen on ehkä eniten kodin tyyliä. Kolmonenkin kiva ja sopivasti tuo "maustetta" muuhun tyyliin. Kakkonen ehkäpä liian kaukana muusta talon tyylistä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos näkemyksistänne! Näyttää siltä, että ykkönen on saanut eniten ääniä. Omaa ääntäni en vielä tiedä, haluttaisi tehdä jotain muuta, mutta toisaalta tiedän oman tyylini (siis se moderni) ja että helposti ahdistun muunlaisesta. Mutta voisihan sitä silti kokeilla jotain muuta:).

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!