maanantai 29. kesäkuuta 2015

Pikkuisen paremmat kalapuikot

Nämä itsetehdyt kalapuikot ovat superhyviä! Niiden salaisuus on pankojauhoissa, jotka antavat rapean pinnan kalalle.


Ensin suolaa ja valkopippuria kaloille. Kaloiksi käyvät mitkä tahansa kalat, myös lohi. Tällä kertaa käytin ahvenia.


Sitten panerointi. Ensin vehnäjauhoihin, sitten kananmunaan ja lopuksi pankojauhoihin.



Paisto oliiviöljyssä tai voissa. Päälle puristetaan sitruunaa.


Kalapuikkojen kanssa sopii superhelppo dippikastike eli kermaviilipurkkiin 4 ruokalusikallista sinappikurkkusalaattia, pikkuisen mustapippuria ja puristus sitruunaa. Namsnam!

t hanna

6 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta! Tätä on pakko kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat hyviä, meidän pikkuveli, joka ei muuten syö kalaa popsii näitä ilomielin.

      Poista
  2. Näyttää niin hyvältä että tuli ihan nälkä! :) Pitääpä ottaa selvää löytyisikö pankojauhoille gluteenitonta vastinetta. Ne gluteenittomat jauhot kun ovat yleensä tosi hienojakoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy vastine pankojauhoille, ne ovat kyllä ehdottomia rapealle kuorrutukselle.

      Poista
  3. Pankojauhot ovat ainakin minulle aivan uusi tuttavuus, joten täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, ne antavat ihanan rapean kuorrutuksen kaikille!

      Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!