keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Vilpola

Meillä on tällainen terassi tai vilpola, jossa voi saunan jälkeen istahtaa. Paikka on muuten suojassa tuiskulta ja tuulelta, mutta yksi pieni seinänpätkä on avoin. Tähän pitäisi vielä joskus laittaa lasiovi, ettei lunta pyryttäisi "sisään".

Kuvassa näkyvä Ikean sohva on muuten kestävää tekoa. Se on ulkona kuudetta talvea ja silti priimakunnossa, ei nitise tai natise eikä koivurunko ole tummunut. Kesäksi nostamme sen aina isommalle terassille. Terassilaudat sävytettiin viime kesänä mustaksi, ja niistä tuli minusta kauniit. Tarpeeksi kontrastia vaalean harmaalle talolle.


Takametsästä karsitut risut olen vain niputtanut yhteen, en mitenkään kauniisti... Tarkoitus olisi joskus tehdä niistä sohvan päälle isoiso risukrassi, johon voisi pimeän aikana laittaa valot.


Tässä vielä näkymä ikkunan takaa.Ja tässä näkymä sohvalta. Papan tekemä linnunpönttö, jossa ei ole vielä asukkaita.

t hanna

4 kommenttia:

 1. Tuo sohva on aivan loistava! Ihailen sitä aina ystäväni takkahuoneessa. Harmi vaan, että sitä ei enää Ikeasta saa :(.

  VastaaPoista
 2. Eikö? Onpa harmi, sillä se on tosiaan hyvä.

  Miksi niin monet hyvät tuotteet lopetetaan? Esim. meidän isoveljen sänky. Ja kun tarvittaisiin samanlainen myös pikkuveljelle...

  VastaaPoista
 3. Musta laudoitus näyttää tosi kauniilta tuon harmaan kanssa. Tuo harmaa on muuten tosi lähellä meidän harmaata olohuoneen seinää!

  VastaaPoista
 4. Harmaa on siis hyvä:)! Ja onhan se, siihen on niin helppo yhdistää mitä vaan.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!