tiistai 4. tammikuuta 2011

Koontia ja lupauksia

Meidän blogimme on tuore, sillä aktiivista kirjoittelua olemme harrastaneet vasta lokakuusta 2010 alkaen.

Vierailijoita blogissamme oli
lokakuussa: 1060
marraskuussa: 1301
joulukuussa: 1000.
Eli yhteensä huikeat 3361!

Mahtavaa! Kiitos teille kaikille! Kauniskiitos myös kahdelle kirjautuneelle lukijallemme: Annalle ja Annimannille! Kommentteja olemme saaneet muutaman, mutta lisää toivotaan:)! Kertokaahan ajatuksianne, kommetoikaa juttujamme ja antakaa palautetta.

Vuonna 2011 jutut painottuvat tietysti sisustamiseen. Kerromme omista kodeistamme, näytämme eri huoneiden kulmia, mutta myös uusia näkökulmia omaan kotiimme eli haaveitamme, ideoitamme, ajatuksiamme.

Hannan työhuone

Näiden peruspostauksien lisäksi Hanna suunnittelee uusia tunnisteita:

Reseptejä ja/tai kattaus:
Syöminen on yksi elämän iloja, joten säännöllisesti suunnittelen, haaveilen ja joskus jopa toteutan ruoka- tai leipomisherkkuja, joten miksipä ei niitä voisi täälläkin julkaista. Saisin itsellekin sähköisen reseptipäiväkirjan. Kattaus on aina puoliruokaa, joten kattauskuvia myös luvassa.

Kesällä kerran: kattaus ja tarjottavat kukkien kanssa samaa sävyä:)

Lasten kanssa: Kotiäidin arki kuluu lasten kanssa, joten on luontevaa kertoa mitä olemme tehneet. Lähinnä varmaan askartelua, kivoja leikkejä tai mielileluja.

Syksyn satoa maalattuna oikeilla porkkanoilla

Kaunista ympärillä: Yritän kulkea kamera mukana ja ottaa arkisista, mutta kauniista asioista kuvia. Samalla saan kuvausharjoituksia:).

Tulppaaneja Amsterdamin torilla kesällä 2010

Pysykää mukana!

t Hanna ja Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!