torstai 2. kesäkuuta 2011

Meillä: leikkihuone

Kotiesittely on jäänyt arjen kiireisiin... Mutta hypätään nyt poikien leikkihuoneeseen, joka on rakennettu vuonna 2009 silloisen olohuoneen päätyyn. Alkuperäisissä talopiirustuksissa tämä huone olikin, mutta ostovaiheessa emme vielä sitä tarvinneet. Mutta isoveljen kasvaessa myös leikkihuoneen tarve kasvoi.

Alla yleiskuva ovelta. Tapetti on Sandbergin Dino, keltainen päätyseinä on Teknoksen 1060-Y10R. Huoneeseen on kerätty kalusteita jos sun mistä. Sohva on minun 15 vuotta vanha sohva, joka edelleen valkoinen:). Pöytänä kirppikseltä löytynyt vanha Artekin vanha ruokapöytä, jonka jalat on lyhennetty. Punainen pikkutuoli on saatu häälahjaksi, toinen samanlainen ostettu Fiskarsista. Leluhyllyinä Ikean Expedit-sarjaa. Lattialla Amsterdamista ostettua tieteippiä.


Tässä näkymä toiselta seinältä, jossa Expedit-sarjan hyllyn päällä reilusti kokkaus- ja muuta romutilaa.


Kuvassa näkyy sisäikkuna olohuoneeseen päin. Ajatuksena oli, että istun seinän takana sohvalla ja voin välillä vilkaista iloisesti leikkivien lasten touhua. No, ei se ihan näin ole mennyt, mutta ikkuna on kuitenkin ollut toimiva. Niin kurkkimismielessä kuin kauniina "tauluna" johon voi laittaa milloin mitäkin. Sen saa myös vanerisella luukulla suljettua lasten huoneen puolelta. 

Alla Kari Virtasen suunnittelemat ja valmistamat ihanat Nalle -tuolit lähikuvassa.


Leikkihuoneen "komistus" ja suosikki leikkipaikka on pahvilaatikko. Maalasimme ja tapetoimme sen siskoni ja isoveljen kanssa jo pari kesää sitten. Nyt se alkaakin olla rösähdyskunnossa, joten jostain pitäisi löytää uusi.


t hanna

P.S. Sohva muuntuu milloin miksikin, tässä maja sohvan takana:).


2 kommenttia:

  1. Tuo tapetti on niin ihana, ja olisi kyllä dinoineen niin meidänkin pojan mieleen. Meitä vain on siunattu lasikuitutapetilla (vai mikä se sellainen röpeliäinen ruudullinen tekstuuri onkaan) jonka silottaminen tapetoimista varten on ihan hirveä homma. Onpas muuten teidän pojat siistejä!

    VastaaPoista
  2. Tietäisitpä miten kauan siivosin ennen kuvan ottoa:). Siihen lasikuitutapetin päälle on kuulemma tullut joku sileä tapetti, joka on suht helppo tapa suoristaa rypyt. Kysyhän rautakaupasta.

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!