tiistai 14. kesäkuuta 2011

Talounelmia

Löysin ihanan uuden lehden, Atriumin. Se on saksalainen, joten ymmärrys on vähän niin ja näin, mutta lehti on pullollaan kuvia upeista moderneista kodeista ja paljon juttuja/vinkkejä/mainoksia modernista tavaramaailmasta.

Tässä kuvia maalis-huhtikuun 2011 lehdestä, jonka Oulun Robert's Coffee (täältä löydät muuten paremmat lehtivalikoimat kuin kirjastosta!) minulle ystävällisesti myi, sillä siinä oli niin monta kaunista kotia ja sisustusta.


Tyylikäs laatikko! Puuvuorauskin näyttää tässä talossa raikkaalta. Nauhaikkunat hauskasti ristikkäin. Pihaistutukset on minimoitu, ja mikäs siinä jos on noin kaunis nurmikko (sanoo kateellinen!). Piha on nerokkaasti kuoppaan kaivettu ja betonin ympäröimä. Varmasti oiva ratkaisu tiheään asutulla alueella, sillä nyt kukaan ei näe pihalle.


Osa kattoa onkin valekatto, jonka keskellä kasvaa puu. Pitää muistaa katsastaa oman tontin puut, josko niistä jokin sopisi terassin komistukseksi. 


Samaisesta lehdestä löytyi toinenkin terassilla kasvava puu. Ihana känkkärä mänty, joka tuo mukavasti varjoa.  Ja tuo betoni on niin yksinkertaisen kaunista. Upea lepotuolikin!

t hanna

2 kommenttia:

  1. Sama asunto samaisessa lehdessä samaisessa kaffilassa on ollut minunkin syynissä :). Mun vakkari on latte ja Välimeren foccacia höystettynä pinolla lehtiä. Ehkä macarones jälkkäriksi. Miehen kanssa istuttu siellä talvisin lähes joka lauantai ja nyt istun siellä viikolla, kun on aikaa.
    Mieheni tuumasi tuota asuntoa katsoessaan, että mahtaa täällä roudan ja vesijättömaiden kanssa hyvin onnistuakin...

    VastaaPoista
  2. Miehet ne tietää:) ja hoksaavat ajatella tuollaisia. Ei tullu minulle mieleen...

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!