torstai 18. elokuuta 2011

Kiviä terassilla

Meidän terassilla on iso kasa kiviä. Laajensimme terassia ja jätimme keskelle suorakaiteen muotoisen aukon. Ensimmäisenä kesänä meillä oli siinä nurmimatto, mutta se hukkui veteen. Olimme tehneet mullasta liian tiiviin eikä se päästänyt sadevettä läpi. Nurmenleikkuu terassilla oli myös haastavaa, joten vaihdoimme nurmen helppohoitoisempaan kivikasaan.


Kivien keskellä lorisee suihkulähde, jota on kyllä kiva kuunnella kesäiltaisin viinilasi kädessä. Tosin se odottaa vielä viimeistä silausta eli tarkoituksena olisi porauttaa isoon kiveen keskelle reikä vesiputkea varten. Näin vesi valuisi kivasti kiven reunoja pitkin. Ehkä ensi kesänä sitten...


Kivikasa on toiminut hyvin lasten kanssa, sillä estää muksuja tippumasta terassilta. Kivien päältä kun ei ole kiva juosta.

T hanna


4 kommenttia:

 1. hei. kaunis idea! onko kivet itse kerättyjä vai kaupan pihakiviä? nämä voiskin toimia paremmin koristeena kun ihan pikkuine kivimurska.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kivet ovat tilattuja, eli jäivät pihatöistä yli ja pääsivät paraatipaikalle.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Susta on kehkeytynyt todella taitava valokuvaaja ja bloggaaja! Työkiireet painavat, mutta onneksi näin sunnuntai-aamuisin ehdin käydä viikon aikana ilmestyneet postaukset läpi...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Miia! Poistin sinut nyt virallisestikin blogin kirjoittajista, kuten sovittiin. Mutta toivottavasti pysyt mukana lukijana, vähintään sunnuntaisin:).

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!