tiistai 23. elokuuta 2011

Mustikkatorttua, olkaa hyvä!

Ihana, ihana mustikkatorttu. Ja niin yksinkertainen, ja muuten munaton (näitä reseptejä tarvitsee aina juhlissa). Mustikoiden tilalle sopii mikä tahansa marja tai hedelmä. Kokeilkaa, resepti viestin lopussa!



t hanna

Riikan mustikkatorttu (Kodin kuvalehti 7.7.2011)

100g voita
3/4 dl sokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ dl kuohukermaa

Vatkaa pehmennyt voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää jauhot taikinaan ja lopuksi kerma. Paista irtopohjavuuassa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Päälle:
2 dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1 prk ranskankermaa
2-3 dl mustikoita

2 kommenttia:

  1. Hei hyvä, ihan erilainen mustikkapiirakka. Tätä kokeilen, kunhan saan niitä äidin poimimia mustikoita :D

    VastaaPoista
  2. Joo, uudet reseptit ovat aina tervetulleita. Minun pitäisi kokeilla tätä pohjaa vielä jollakin hedelmäkerma vaihtoehdolla.

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!