Ulkona paistaa pakkasaurinko. Teimme lounaaksi pitkästä aikaa täytettyjä paprikoita.
Olivat hyviä, sillä ruoka, johon laitetaan Koskenlaskija-sulatejuustoa (mieluiten vielä voimakasta) ei voi olla pahaa.
Levin loma on mennyt mainiosti. Vielä pari yötä täällä tunturimaisemissa.
t hanna
Tässä resepti:
Täytetyt paprikat
4 paprikaa (8 puolikasta)
400g naudan jauhelihaa
1 rs herkkusieniä
½ pkt Koskenlaskija voimakasta sulatejuustoa
½ ruukkua persiljaa
mustapippuria
suolaa
pinnalle juustoraastetta
Kypsytin ensin paprikoita ilman täytettä n. 10 minuuttia, jonka jälkeen laitoin vielä lämpimän täytteen paprikoihin. Sitten uunissa kunnes juustoraaste on sulanut ja ruskistunut hieman.
Voi NAM, nyt alkoi tekemään näitä mieli!
VastaaPoistaKiitos, näitä tehdään meillä tänään :)
VastaaPoistaMeillä oli täytetyt paprikat monta vuotta unohduksissa, kunnes mies ne yksi kaunis päivä muisti ja lounaaksi valmisti. Sen jälkeen lapset ovat vaatineet lisää tätä herkkua :)
VastaaPoistaKiitos vinkistä, hyviltä maistuivat paprikat. Sitä jostain syystä aina unohtaa tällaiset hyvät herkut. Kerrohan, mikä tuo Bottnan vieressä oleva palkkiverho sinulla on, metsästän pientä palkkiverhoa takkahuoneeseen;)
VastaaPoistaterkuin Sari
Mukava, että maistuu muillekin. Meidänkin lapset tykkäsivät näistä kovasti.
VastaaPoistaBottnan vieressä oleva kangas on Marimekon Kullervo-kangasta.