tiistai 17. syyskuuta 2013

Kylätuliainen

Kun mennään kylään syömään on kiva viedä jotain tuliaisia. Usein tarttuu viinipulloon, tai kipaisee kukkakimpun, mutta pariin otteeseen olen tehnyt marinoituja sipuleja. Ne sopivat monenlaisen ruuan pariksi ja säilyvätkin tovin.



Valmiit sipulit laitoin kivaan lasipurkkiin ja kannen suojukseksi kiepautin nahkanarulla kankaisen servetin.

t hanna

P.S. Tässä vielä ohje:

2 punasipulia
1 dl rypsiöljyä
1 dl punaviinietikkaa
3/4 dl sokeria
hyppysellinen suolaa
½ tl mustapippuria

Pilko sipuli renkaiksi. Sekoita muut ainekset ja kaada sipulien päälle. Anna marinoitua vähintään kolme tuntia.

1 kommentti:

  1. Kiva idea! Mukava olisi tuollainen tuliainen saada:)! Täytyypä joskus testata ohjetta, vaikuttaa hyvältä:P

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!