keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Se kohistu Paperipussi

Ensin oli paperiorigamit, sitten paperiset valopallot ja nyt Paperipussi. Se on se sisustusbloggaajien "must", josta Kerttu mainitsi taannoin ja jota taivasteltiin Vauva-lehden keskustelupalstalla jo huhtikuussa.

Oli muotia tai ei, taikka hölmöä tai ei, niin minä tykkään pussista. Ja ei se tyhjänä pönötä, vaan siinä säilytetään pimennysverhoja.t hanna

6 kommenttia:

 1. Hauska että joistakin jutuista tulee ilmiö. Minussa on vähän sosiaalipsykologin vikaa, alan aina miettimään mitä tämä kertoo ajasta, ihmisistä jne. Meilläkin on tuo säkki, siellä säilytän kissan kuivamuonat, jonka pussi ei ole mikään estetiikan riemuvoitto. Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nämä ilmiöt leviävät nykyään somessa nopeaan. Tuo pussi on hyvä säilytyspaikka.

   Poista
 2. Minä olen kerrankin ollut edelläkävijä, kun kesällä 2013 tilasin tuollaisen paperipussin Pariisista asti! Mies piti minua silloin hulluna, mutta tiiänpähän etten ole ainut hullu täällä blogimaailmassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oikea edelläkävijä! Meitä muita perässä seuraajia riittää😉

   Poista
 3. Tiedätkö, olen niin ulkona näistä kohinoista, että kuvittelin tuon paperipussin olevan sellainen leipomon pussukka :-D... ei se sitä ollutkaan, kiitos sivistyksestä! Voi kyllä helposti kuvitella, että tällainen isompi pussi on oikein kätevä monenlaiseen säilytykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, ei tässä aina pysy perässä, ei edes sisustusintoilija:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!