perjantai 14. lokakuuta 2011

Pehmeä suklaacookie

Tiedäthän cookiekeksin, jossa on runsaasti suklaata isoina rouheina palasina? Joka taittuu, ei napsahda, pehmeästi pieniksi palasiksi? Nämä appelsiinivalkosuklaacookiet ovat juuri sellaisia.



 
Täydellisiä (minun olemattoman) vyötärön tuhoajia... Ja vaikka nämä piilottaa pakkaseen vieraita varten, valitettavasti ne sulavat teeveden kiuhuessa, joten kiusausta on vaikea välttää.

Herkkuhetkiä viikonloppuun,

t hanna

P.S. Ja resepti löytyy täältä. Lisäyksenä reseptiin, että tein itse kaksi annosta ja sain isoja pikkuleipiä yhteensä 36. Neljään peltiin jokaiseen yhdeksän ruokalusikalla laitettua nokaretta, enempää ei kannata laittaa, sillä ne leviävät.

P.P.S. Ja jos et jaksa leipoa, ihania pehmeitä cookiekeksejä löytyy myös Subwaystä!

3 kommenttia:

  1. Kiitos herkkuvinkistä! Voisinpa kokeilla itsekin leipoa näitä keksejä. Olet ottanut kekseistä uskomattoman herkullisia kuvia. Olet kehittynyt valokuvauksessa tosi paljon viime aikoina. T:Katri

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!