tiistai 31. tammikuuta 2012

Puhtaan valkoista

Siskon uusi koti hohti valoisena valkoisena. Puhtaan valkoisille seinille ei ole vielä ehditty kiinnittää mitään, eikä välttämättä tarvitsekaan. Tyhjä valkoinen on eleettömän kaunista.

Seinät on maalattu täyshimmeällä sävyttömättömällä Sadolin Light and Space -maalilla (heijastaa jopa 40 % valosta) ja lattia on valkoöljyttyä saarniparkettia.

t hanna

P.S. Helsingin reissu meni mainiosti, kiitos sisko sekä Viivin ja Matiaksen perhe! Me maalaiset ajelimme mm. metrolla ja ratikalla, ihan vain huvin vuoksi, ilman päämäärää. Linnanmäki olisi siis ollut meille ihan liian extremiä! Käväisimme myös Linnanmäen Sea Lifessa ihmettelemässä kaloja ja sieltä tehtäväkortin täyttämisen myötä saatiin mitali, josta isoveli tokaisi, että "se on hieno kun en ole koskaan voittanut mitään".

8 kommenttia:

 1. Kaunista! Sea Life on kiva paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo Sea Lifessa oli mukavaa, ruuhkaakaan ei tähän aikaan vuodesta ollut. Tänään onkin sitten muisteltu matkaa: piirrelty kaloja ja leikitty lentokonetta:).

   Poista
 2. Kaunista! Olisi kiva nähdä myös muita kuvia siskosi luota :)

  Onko tuo kaapisto Ikealainen vai joku muu? Kaapiston syvyys kiinnostaa myös..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kuvia tulossa:). Kaapisto on Ikean keittiökaappeja, syvyys 400mm.

   Poista
 3. Kyllä meidän espoolaispoikienkin mielestä junalla, metrolla ja ratikalla ajelu on huippuhauskaa ja joskus mennään ajelulle ilman määränpäätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Christa, ihana kun lapset ovat vähään tyytyväisiä:). Kunhan me aikuiset ei vain tarjota niille liikaa:), itse kyllä sorrun tähän ja ratikka-ajelun lisäksi piti tarjota siis jotain "oikeaa" eli menimme sinne Sea Lifeen...

   Poista
 4. Kiitos siskolle ja pojille vierailusta ja siskolle erityiskiitos sisustusvinkeistä. Valkoisen keskellä olen hyvin viihtynyt.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!