perjantai 20. tammikuuta 2012

Toinen pulma keittiössä

Kaikki vaikuttaa kaikkeen... Ja siksi tämäkin pikku asia pitäisi päättää jo pian. Eli pelkonani on, että keittiön kaapeissa ei ole tarpeeksi tilaa kaikille astioille. Niinpä mietin seuraavaa:Tässä saisin yhden kaapin lisää, mutta menettäisin tilaa erilliseltä astiakaapilta. Vai jätetäänkö  korkea kapea ikkuna kokonaan pois? Ikkunan takana ei kuitenkaan siinnä meri... eli maisema on naapurin taloon. Silloin saisin kaapin ja tilan astiakaapille. Tilalle välitilaikkuna?


Astiakaappi on Sopen Dimensio-malli, joka vanhassa kodissa oli viisikerroksinen. Uuteen kotiin ostaisin yhden kerroksen lisää ja tekisin niistä kaksi erillistä kolme kerroksista hyllyä. Saisin lisätilaa astioille (säilytän täällä vain viini-, cocktail-, ym. kirkkaita laseja/astioita). Lisäksi astiakaapin päällä olisi kaipaamaani tasoa, jonne voi kerätä kaikkea kaunista:).


t hanna

6 kommenttia:

 1. Meillä on keittiö jo raksalla tuhannessa paketissa, mutta silti edelleen mietin että onhan tilaa kaikelle riittävästi, onhan kaikki otettu varmasti huomioon, älysinkö ajatella sitä ja tätä... apua :) No, sittenhän sen näkee. Tsemppiä teille suunnitteluihin! Blogistani muuten löytyy teille pikkuinen tunnustus. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, huomasin, kun kävin blogissasi. Kiva kuulla, että samanlaisia mietintöjä sinullakin:). Kiitos tunnustuksesta, se tuntui mukavalta.

  VastaaPoista
 3. Tuollainen korkea ikkuna on ihana, en poistaisi sitä jos olisin sinä. Välitilaikkunassa on se ongelma (minusta), että sieltä ei oikein näe ulos. Entäs ruokailutilan puolelle lisää kaappeja, vai joko siellä on? Se on tietty vähän kaukana astianpesukoneesta, mutta harvemmin käytettäville astioille. Minäkin muuten pähkäilin keittiötä pitkään, vissiin yli vuoden, ennenkuin löytyi tyydyttävä ratkaisu. Ei tosin ollut kiire, kun meidän projekti etenee niin hitaasti...

  VastaaPoista
 4. Sanna: Kiitos ajatuksestasi! Minäkin pidän korkeasta pystystä ikkunasta enemmän kuin välitilan ikkunasta. Tosin viikonloppuna olen pähkäillyt, että kumpikin ikkuna jäisi pois, mutta onneksi on vielä vähän aikaa ennen lopullista päätöstä. Ja kiva kuulla, että muutkin miettivät ratkaisuja pitkään:)! Ruokailutilan puolella tulee olemaan vanha astiakaappi, jossa säilytetään juuri tällaisia harvemmin käytettäviä lasijuttuja.

  VastaaPoista
 5. Pitäisin korkean ikkunan, mutta ehkä olen "jäävi" kommentoimaan sillä meillä tulossa juuri tuollainen korkea ikkuna keittiön ja ruokailutilan väliin ;)

  Mutta kaappitila ennen kaikkea... Itse tein ihan hahmotelman mitä tulen missäkin säilyttämään -kuulostaa hullulta ja aikaa vievältä, sitä se olikin mutta teki hyvää ja uskon että se kannatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ikkuna on varmasti kaunis, mutta pitää vielä miettiä niitä tavaroiden sijoittelua ja pärjättäisiinkö ilman sitä yhtä 600 kaappia...

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!