maanantai 7. toukokuuta 2012

Välikodin työnurkka

Pienessä kodissa työhuone on muuttunut nurkaksi. Nämä ns. työt eli laskujen maksaminen, sähköpostin lukeminen ja muut nettisurffailut sujuvat hyvin nojatuolista käsin ilman työhuonetta. Kaikki tärkeät paperit sekä tulostin ovat selän takana ja helposti käytettävissä.


Tulostin- ja paperitarvikekaapiston päällä on milloin mitäkin. Kaapit ovat vanhoja Muuramen kalusteita. Laatikosto on kahdesta erillisestä laatikosta kasattu. Kaapin taakse on tehty reikä tulostimen johdolle. Kaikki siististi piilossa. Nojatuolina on HT-Collectionin Swing-nojatuoli, jossa on ihana istua ja keinua. Tuolin alkuperäinen väri oli hiekka, mutta värjäsin sen mustaksi. Tosin siitä ei tullut mustaa, vaan harmaa, mutta hyvä sekin.


Suurin osa kirjoista on mummolan varastossa, tänne välikotiin pääsivät vain sisustuskirjat- ja lehdet, sekä joitakin romaaneja. Ne on levitetty sohvan taakse ikkunalaudalle ja toisella seinällä olevaan kirjahyllyyn.


Työnurkka toimii paremmin kuin vanhan kodin yläkerran työhuone, jonne en koskaan jaksanut kiivetä, vaan hoidin "työt" sohvalta käsin ja paperit lojuivat keittiön saarekkeella. Uuteen kotiin ei tule työhuonetta, vaan työpapereille on varattu kokonainen komero, jonne tulee tulostin, kannettavan (ja kännyköiden) latauspiste ja tilaa "aktiivisille" (ei siis arkistoitaville) papereille. Työt hoidetaan siis edelleen sohvalta käsin. Jos haluamme tehdä oikeita töitä kotona, voimme kantaa kannettavan vaikkapa saunatupaan, jonne päätalon meteli ei kuulu.t hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!