tiistai 5. kesäkuuta 2012

Raksaviikot 7-8: talo pystyyn!

Viikolla 8 (30.3.) talo nostettiin pystyyn. Tulimme poikien kanssa seuraamaan pystytystä. Ensin nostettiin seinät:


Ja sitten katto:Talon pystytykseen ei mennyt kauaa, nosturi oli paikalla klo 8.00, me lähdimme kotiin 11.15 ja katto oli melkein kiinni. Siinäpä se tuleva koti on, näyttää jo piirustusten mukaiselta. Päätalo on yksinään vähän "töpö" kun autotalli+saunarakennus puuttuvat ja niiden välistä vielä autokatos ja kattoterassi.

t hanna

4 kommenttia:

 1. Minulle kävisi kyllä tuollainen neliökin! Oli varmaan pojilla jännät paikat, nosturi ja kaikkea kivaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojilla oli jännää:), tajusivat nyt ensimmäistä kertaa, että siitä tulee meidän koti.

   Poista
 2. Kylläpä se nopeaa tapahtuu. Mahtavaa. On teidän pojillakin ollut jännä paikka ja paljon ihailtavaa. Hyvältä kyllä näyttää :) Tsemppiä rakentamiseen. Mistä muuten nuo "elementit" tulivat? Tekeekö Vänttilä ne valmiiksi? Me saamme kohta ensimmäiset pohjakuvat talostamme pääsuunnittelijalta käteen ja meidän pitäisi lähteä kiertämään rakentajia tai urakoitsijoita läpi. Saa nähdä millaisia tarjouksia saamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli pojilla jännää:). Vänttilän raksamiehet rakensivat tontilla nuo seinäelementit valmiiksi. Meillä mies hoiti tuon rakennuttajien kilpailutuksen, ja kyllä siinä sai olla tarkkana. Ja kuvat kannattaa olla lopulliset (ei ainakaan isoja muutoksia), sillä raksafirmat laskuttavat sitten muutoksista jälkikäteen melkoisia summia. Onnea teidän projektiin!

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!