perjantai 1. kesäkuuta 2012

Balmuir -ale

Fashion Stock Sale Oulussa myy mm. Balmuir-tuotteita reilulla alella! Kannattaa pyörähtää, jos olette näillä kulmilla (avoinna la 2.6. klo 10-18 Kulttuuritalo Valveella). Itse sieppasin mukaani tämän samettisen pehmeän huivin (50 %-alessa):Unelmoin samanlaisesta keveästä pehmoisesta viltistä, jota myytiin tapahtumassa 150 euron hintaan (ovh lienee ainakin 300 e). Tuo ihanainen viltti kun lämmittäisi sopivasti Oulun kylmässä kesässä, ja vielä hentoisen flussan vaivatessa. Tässä elämäntilanteessa tuo 150 e tuntuu kukkarossa ammottavalta lovelta, joten jään odottamaan Balmuirin ystävämyyntiä (ja syksyn palkkapussia), jossa myös huikeat tarjoukset.

Ex-näköisiä kulmia bloggaaja Mia tarrasi muuten samanlaiseen huiviin ja tyylikkääseen nahkakoriin (hinta vain 40 e).

t hanna

P.S. Tapahtumassa oli myös muita suomalaisia huippumerkkejä: Minna Parikka, Lumi, design by katri/n jne.

4 kommenttia:

 1. No johan on! Oltiin puolilta päivin Jassun "Hetkiä elämästä" kanssa Valveella :). Huomenna käyn siellä vielä Lumolle hakemassa Helsinki-huivin. Itse en mitään saanut ostettua, kun Espanjan matka odottaa ensi viikolla.

  VastaaPoista
 2. Niin, Helsinki tuon minunkin huivini nimi on. Ja on kyllä ollut ihana lämmitin näillä kylmillä kesäkeleillä:). Sua odottaa Espanjan ihanuudet, ja se lämpö! Kunpa pääsis itsekin...

  VastaaPoista
 3. Hei, onko Balmuir pallokynttilöitä vielä alennuksessa.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: En tiedä, kun näistä "myyjäisistä" on jo aikaa muutama kuukausi. Mutta Balmuirille on tulossa syksyn mittaan ystävänmyynti, joten kannattaa seurata tiedotusvälineitä ja siellä voi olla kynttilätkin alessa.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!