keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Pastillilahja

Ostimme isoveljelle oman pastillin synttärilahjaksi. Pastilli on Eero Aarnion suunnittelema säästöpossu, jonka tuotosta osa jaetaan Planin toiminnalle kehitysmaissa. 


Kuvaa ottaessa pojat söivät sattumalta porkkanoita (isoveljen herkku) ja nappasin nämä väripilkkujämät mukaan kuvaan. Pikkuveli sai omansa jo ristiäislahjaksi siskoltani.Melko värikkäitä pastilleja meidän sisustukseen, mutta noin pieninä annoksina tuovat minusta kaipaamaani eloa ja pirteyttä muutoin niin tylsään väritykseemme.

Meillä on tapana ostaa synttärilahjaksi jotain "kestävää" pientä designia, jonka pojat voivat sitten isona ottaa mukaan kotiinsa (jos huolivat). Leluja kun saa lahjaksi muutenkin. Ajatuksena on, että ostetaan ylipäätään vähemmän tavaraa ja opetetaan ettei joka muotivillitystä tarvitse hankkia meille. Ekologista, siivousystävällistä ja toivottavasti myös tavaranarvostamisasennetta kasvattavaa (toivossa on hyvä elää).  Pitääpä kuvata ne edellisetkin synttärilahjat, kunhan vain joskus ehtisi.

t hanna

5 kommenttia:

 1. No nythän mä hokasin, mitä kummityttömme saa ekaksi synttärilahjakseen! Ukkoselle ostin tuon vihreän Pastillin aikoinaan. PItäisi vain väri keksiä, kun oranssia ei ole. Malla sai ristiäislahjaksi oranssin Puppyn ja on ollut tosi mieluisa lahja koko perheelle.

  Laitapas lisää näitä hyviä vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos sait vinkin:). Eikö oranssia enää saa? Reilu kuukausi sitten ostimme sen Helgingistä, ja silloin niitä ainakin oli.

   Poista
  2. Arvaa, Planin sivuilla värin kerrotaan olevan punainen. Mutta kun tekee tilausta, vahvistuksessa väri onkin oranssi :).
   Tilasin viime viikolla keskiviikkona ja jännäsin, ehtiikö perjantaiksi, kun maanantaisin ja torstaisin vain lähettävät. Oli jo torstaina meillä ja Malla sai sunnuntaina juhlissa helistellä pesämunan sisältävää pankkiaan.

   Muuten, tuo sanavahvistus on näin vanhalle ja huononäköiselle tosi hankalaa. Tekstit on ihan puuroa ja saa monta kertaa kokeilla, että tulee luettava salakoodi.

   Poista
 2. Mie tilasin Planilta valkoisen Pastillin :-) Tykkään kovasti!

  t. Anne Kasarminmäeltä

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!