Lauantaina tein pitkästä aikaa vanhaa suosikkiani paistettuja ahvenia dijonkastikkeella. Lisäkkeenä oli Hasselbackan perunat, reilulla voilla siveltynä.
Ahvenet jäivät tällä kertaa vähän kuivaksi kun jätin kastikkeen erilleen kauniimman kuvan toivossa:). Aiemmin olen paistanut ahvenet nopeasti ja sitten kaatanut valmiiksi sekoitetun kastikkeen sekaan, jolloin ahvenet ovat pysyneet mehevämpänä.
Täällä Oulussa oli tänään lämmin ja aurinkoinen syyssää, toivotaan samanlaista koko viikoksi!
t hanna
P.S. Pastanjauhantaa -blogi vinkkasi hauskasta "vähän erilaisesta" ruokablogista, katsokaapa Tarjoiluehdotus. Mainioita "kokkailukokeiluja", nauroin vedet silmissä:):).
Voi kun meilläkin voitaisiin syödä kalaa. Ukkonen on niin allerginen, ettei kestä edes hajua :(.
VastaaPoistaTuo Tarjoiluehdotus on ihan huippu! Menee Project Maman kanssa samaan "tenat pöksyissä" -kategoriaan. Oletko jo tavannut Doodan "Kiss my blog":sta? Oulussakin osataan.
Kiitos Tickler vinkistä, nyt olen tavannut Doodan:), ja haluan tavata uudestaankin. Hauskaa luettavaa, hyvä Oulu:)!
VastaaPoista