maanantai 26. syyskuuta 2011

Paistettuja ahvenia

Lauantaina tein pitkästä aikaa vanhaa suosikkiani paistettuja ahvenia dijonkastikkeella. Lisäkkeenä oli Hasselbackan perunat, reilulla voilla siveltynä.


Ahvenet jäivät tällä kertaa vähän kuivaksi kun jätin kastikkeen erilleen kauniimman kuvan toivossa:). Aiemmin olen paistanut ahvenet nopeasti ja sitten kaatanut valmiiksi sekoitetun kastikkeen sekaan, jolloin ahvenet ovat pysyneet mehevämpänä.

Täällä Oulussa oli tänään lämmin ja aurinkoinen syyssää, toivotaan samanlaista koko viikoksi!

t hanna

P.S. Pastanjauhantaa -blogi vinkkasi hauskasta "vähän erilaisesta" ruokablogista, katsokaapa Tarjoiluehdotus. Mainioita "kokkailukokeiluja", nauroin vedet silmissä:):).

2 kommenttia:

  1. Voi kun meilläkin voitaisiin syödä kalaa. Ukkonen on niin allerginen, ettei kestä edes hajua :(.
    Tuo Tarjoiluehdotus on ihan huippu! Menee Project Maman kanssa samaan "tenat pöksyissä" -kategoriaan. Oletko jo tavannut Doodan "Kiss my blog":sta? Oulussakin osataan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tickler vinkistä, nyt olen tavannut Doodan:), ja haluan tavata uudestaankin. Hauskaa luettavaa, hyvä Oulu:)!

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!