lauantai 19. tammikuuta 2013

Mittatilausovet

Tilasimme kodin kiintokalusteet paikalliselta kalustepuusepältä Aallon kalusteelta. Pieni kalustefirma voi toimittaa mittojen mukaisia kalusteita ja siitä tuli meille tärkeä valintaperuste.

Esimerkiksi meidän keittiöön on tulossa erikoiskorkeat yläkaapit. Ovet lähtivät tilaukseen vasta kun kaapin rungot on asennettu ja samalla saatiin tarkka mitta ovien korkeudeksi.


Tarkkaa mittaa ei voi etukäteen ottaa, sillä rakenteissa saattaa olla mittavaihteluita. Mutta nyt ovet ovat tosiaan mittatilaustavaraa:).

Mukavaa lauantaita teille! Meillä pyykätään eilisen vatsataudin aiheuttamaa sotkua ja toivotaan, että tauti ei tartu meihin vanhempiin.

t hanna

4 kommenttia:

 1. Hei, tärkeä juttu oli meilläkin vuosia sitten se, että keittiössä kaapinovet ovat mittojen mukaan. Ja taas sitä samoilla eväillä mennään, meillä lapsilla alkoi eilen vatsatauti, pyykkiä nyt pesty aivan kiitettävästi. Tsemppiä pyykinpesuun,

  terkuin Sari tiedät kyllä mistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla mennään, teillä ja meillä:) :). Toivottavasti teillä on jo parannuttu vatsataudista, meillä meni onneksi ohi nopeasti.

   Poista
 2. Hei, olettekos olleet tyytyväisiä ko. kalustetoimittajaan? Meillä rakennusprojekti vasta alkamassa mutta menneellä viikolla muutamassa kalustefirmassa kävimme tarjousta pyytämässä. Mielellään kuulisimme kommentteja paikallisesta ja pienemmästä firmasta:)
  -Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Virpi, tähän asti olemme olleet tyytyväisiä toimittajaan. Laatu ja hinta ovat kohdallaan. Mittatilaustyö on ollut meidän keittiössä ehdoton, tätä palveluahan ei ole peruskeittiötoimittajilla. Asentaja Risto on ollut loistokaveri, huolehti mm. saarekkeen paikan tarkastuksen juuri ennen parketin asennusta.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!