sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusi sohva vai irtopäälliset?

Haluan valkoisen sohvan! Olen halunnut jo kauan. Ja uuteen kotiin meille tulee sellainen.

Meillä on 7 vuotta vanha Ire Möblerin sohva, joka on poikien pomppisen ja puklaulujen jälkeenkin erinomaisessa kunnossa. Sohvassa on ennestään irroitettavat verhoilut joka puolella. Ire Möblerin tehdas lupaa tehdä vaihtopäälliset ostopäivästä 10 vuotta eteenpäin, vaikka sohva olisi jo poistunut mallistosta (kuten meidän sohva). Ja lisäksi 10 % alennuksen. Siltikin nämä päälliset maksavat perusinterfacen sohvan verran...Eli ostammeko kokonaan uuden sohvan vai vain uudet irtopäälliset? Päädyimme ekologisuuden vuoksi valitsemaan uudet irtopäälliset, sillä sohvassa ei ole mitään vikaa. Sen tyynyt ovat säilyttäneet hyvin muotonsa, sen malli on perusklassinen ja se on mittasuhteiltaan sopiva uuteen kotiin. Eikä meillä ole muutakaan paikkaa tälle sohvalle ja myymällä siitä saisi vain murto-osan sen arvosta.


Hinta kirpaisee, mutta kirpaskoon. Valkoinen sohvaunelma on tilattu!


Tässä vielä pari uusinta Ire Möblerin sohvaa. Näitä voi kyllä laatunsa (ja kyllä ulkonäönkin) puolesta suositella.


Kuvat iremobel.se
Ire Möbleriä myy Oulussa Spazio.

t hanna

7 kommenttia:

 1. Olette kyllä hyvän sohvan valinneet, kestää aikaa varmasti muotoilunsa puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri siihen pyrin, kun sohvan aikoinaan ostin. Että kestäisi aikaa ja käyttöä.

   Poista
 2. Päällinen pelittää teillä varmasti, kun itse sohva runkoineen ja täytteineen on kunnossa. Samaa mietin minäkin, laittaako uusi sohva, mutta tyydyimme kuitenkin uusimaan päälliset, sillä myymällä sohvaa ei todellakaan olisi saanut kuin pienen summan. Klassinen malli teillä sohvassa, kaunis! Nämä ovat sarjassamme nappivalintoja, kestävät aikaa laadun ja muotoilun puolesta! Sitähän sitä juuri hakee, mutta myös, ettei itse kyllästy...

  terkuin Sari Rovaniemeltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, taas meillä menee ihan yksiin nämä valinnat:), hauskaa. Ja uudet päälliset tuovat kyllä mukavaa vaihtelua, ehkä parin vuoden valkoisen kauden jälkeenkin, ruskeat tuntuvat huippuhienolta.

   Poista
 3. Irtopäälliset!

  Täälläkin ajattelin irtopäällisiä meidän nahkasohviin, joista pidän paljon mutta jotenkin huomaan kaipaavani vaihtelua... ehkä teen ne itse verhoilijan opstuksella verhoilu- ja entisöintikurssilla... Katsotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kunpa minäkin osaisin ommella... Tsemppiä ompelutouhuihin jos päätät siihen ryhtyä.

   Poista
 4. Fiksu valinta. Meillä on sama ongelma sohvan kanssa. Osaan kyllä ommella päälliset vaikka itsekin, mutta ongelma on se että minulla ei ole aikaa. Siispä olisi kannattavampaa verhoiluttaa. Meillä oli hyvä sohva aikanaan jonka tilalle ostimme uuden 10 vuotta sitten uuteen kotiin. Minua harmittaa edelleen etten verhoilluttanut sitä sohvaa uudestaan.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!