torstai 3. syyskuuta 2015

Kesäkukat komeimmillaan

Nyt loppukesästä kesäkukat ovat kauneimpia, yritän muistaa iloita ja nauttia niistä. Ja koska suurin osa kesäkukistani on monivuotisia perennoja, aion istuttaa ne maahan ja katsoa saanko ne uudelleen ruukkuun ensi kesänä.

Jotain heinää terassipöydällä

Marketat ilta-auringossa

Viiruhelpi rehottaa ja pikkupäivänliljaa bambukorissa

Ruohosipuli puska ruukussa

Terassisohva kukkien takana

Etupihan pallobrabantit ja marketat

Nimeton sisäkukkakin on nauttinut ulkonaolosta

Miten teidän kesäkukat voivat? Vieläkö jaksatte innostua niistä vai joko syysajatukset mielessä?

t hanna

4 kommenttia:

 1. Ihan huikean kauniit nuo marketat!

  Mun kukkakesä on ollut sitä luokkaa, että katson ja seurailen, mitä maasta nousee. On ollut uudessa kodissa jännää nähdä,mitä edellinen asukas on istuttanut ja mitä mistäkin aina tupsahtaa.
  Vaikka ei nyt varsinaisesti kukkia, niin eilen viimeksi innostuin, kun löysin pihan perältä valtavan salaattipuskan, joka oli ihan itsekseen sinne tupsahtanut.

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää kukkasi :) Ihanat nuo Marketat laatikoissa. Mullaki Viiruhelpiä penkissä ja ihan valloillaan kasvavat, voiski istuttaa ensi kesänä purkkeihin. Meinannut koko penkin hävittää tai sitten osaksi laittaa johonkin, voiski purkkiin istuttaa etteivät leviä, kiitos vinkistä...enpä ole hokannut. Mie kans olen Hortensia leikellyt sisälle koristeeksi, tykänneet olla ulkona ja valtavsti tehnyt kukkia, joten on voinut sisälle myös tuoda piristykseksi :) Hyvää loppu viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä olet saanut nuo marketat noin komeiksi? Mulla nistä alkaa aina lehdet kellastua nopeasti ja sitten koko puska on täynnä kuihtuneita kukkia... Tiedän kyllä, että vika on varmasti hoidossa, mutta silti ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä kesäkukat on jääneet nyt vähän retuperälle, ei oikein jaksa eikä muista enää kastella niitä :)

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!