keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Sivupöytä

Halusin tarjoiluvaunun, mutta ostin tietokonepöydän. Ikean Vittsjö-sarjan kaikki osat ovat olleet mieluisia ja olen mielessäni sovitellut niitä kodin moneen nurkkaan. Kun tämä tietokonepöytä ilmeistyi Tori.fi:hin hakaisin sen edullisesti kotiin. Tietokonetta siihen ei kuitenkaan tule, monenlaista muuta sisustusbloggaajan asetelmaa, ja miehen kielellä "sälää", kylläkin. Täydellinen sivupöytä siis.Vittsjö-sarja on tehty metallista, joka miellyttää keveydellään. Väreinä ovat valkea tai mustan ruskea. Tarjoiluvaunun korvikkeena tämä käy mainiosti, sillä tarkoitus ei ole rullata sitä mihinkään, vaan rakentaa vain niitä asetelmia. Ainoa miinus suhteessa tarjoiluvaunuun on, että tästä puuttuu alahylly, johon voisi vielä useamman maljakon asetella vierekkäin.

Tarjoiluvaunutarve katosi, mutta Vittsjö-kuume ei laskenut vaan haluaisin vielä sarjan hyllykön. Sohvapöytääkin havittelin, mutta sen lasikansi ei toimi meillä, koska rumana tapanamme on nostaa jalat pöydälle.

t hanna

5 kommenttia:

 1. Meillä on sama pöytä sivupöytänä, ja olen tykännyt kyllä! Aiemmin se toimi ompelupöytänä, ja toimi kyllä siinäkin puuhassa, mutta tälläisenä ehkä vielä paremmin kokonsa puolesta :-)

  VastaaPoista
 2. Tuota pöytää olen itsekin katsellut monesti sillä silmällä. Se on todella kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan! Itsekin juuri haimme eilen uuden sivupöydän/tarjoiluvaunun kotiin, joka löydettiin muuten myös tori.fi:stä ;)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana sivupöytä, määkin haluun! Tuo on niin tyylikäs! Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. No on kyllä kiva. Mennyt ohi sinnerlig hötkötyksessä tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täälläkin Sinnerlig-kuumetta:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!