perjantai 4. syyskuuta 2015

Taulutuliaisia


Keväisiltä matkoilta olen tuonut tuliaisina erilaisia julisteita, jotka tällä hetkellä nojailevat vielä makuuhuoneen seinää vasten ja odottavat maalausinspiraatiota. Kunhan toimeliaisuus on iskenyt ja seinät on maalattu harmaiksi, naputtelen taulut seinälle.


Viehättävä Maraisin alue oli tehnyt alueestaan kauniin mustavalkoisen kartan, jonka silitin ja asetin kehyksiin. Taulu on mukava muisto, sillä siinä on katu, jossa hotellimme sijaitsi.


Louis Vuitton Foundation museosta postailinkin täällä tovi sitten, ja sieltä ostin muistoksi julisteen, jossa koko huikea museorakennus on esillä.


Tyttö kasvisiivillä on tuliainen Tukholman Fotografiska -museosta ja se on paljon blogeissa näkyneen tyttö ja purkka -julisteen tekijältä Vee Speersiltä. Nyt hän kuvasi samoja lapsia muutama vuosi myöhemmin ja kuvitti kuvat omalla erikoisella, mutta kiehtovalla tavalla.


Lakana narulla on puolestaan pariisilaiselta katutaitelijalta.


Saankohan sovitettua nämä kaikki makuuhuoneeseen..? No, eiköhän niille löydy jostain paikka. 

Terkut muuten Lontoosta, jossa nautiskelen brittiläisyydestä kahdeksan naisen voimin. Mies kielsi ostamasta täältä yhtään muistojulistetta, kun entiset lojuvat kuulema imuroinnin tiellä.

t hanna

2 kommenttia:

  1. Ihania! Ja saat varmasti sovitettua. Ja jollet nyt, niin on ainakin valikoimaa myöhemmäksi jos haluaa vaihtelua ;). Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Voi nauti lomastasi siellä Lontoossa. Kauniita julisteita olet löytänyt.

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!