perjantai 11. syyskuuta 2015

Pieni, kaunis ja toimiva

Pieni, mutta toimiva: neliöitä vain 15.5, mutta siihen mahtuu keittiö, kylppäri, olohuone ja makuuparvi. Valoisa ja näppärä: neljä metriä huonekorkeutta tuo avaruutta, jokainen nurkka on tehokäytössä, muttei silti ahdas. Ei turhia neliöitä, mutta silti kaikki tarpeellinen.

Sellainen on Sato studiokoti. Neliöitä ei tuhlata omaan pyykkikoneeseen tai kerran viikossa käytettävään saunaan. Ne rakennetaan yhteiskäyttöön taloyhtiöön. Loistava idea!

Kuvat ovat asuntomessuilta, joilla esiteltiin tätä suloista studiokotia. Ja tämä mainoskohde, ei siis varsinainen messutalo, oli parasta messujen antia. Sisustus oli harmoninen ja toimiva ja tilankäyttö oivaltavaa. Tällainen toimisi myös tunturin juurella, ei loma-asunnon tämän suurempi tarvitsi olla. Ehkä jonain päivänä?

t hanna

4 kommenttia:

 1. Tarkasti otettu kyllä m2 käyttöön. Tuo porras säilytys on kyllä huippu ja hauska idea tuo välitilan ratkaisu eli siinäki, otettu hyötykäyttöön tila...en ole ennen moista nähnyt. Olis ollut kiva päässä kyllä asuntomessuille, vaikka on monet sanoneet että huonoin messutarjonta missä käyneet??? Uskon, että aina sieltä jonkun jutun bonga, ettei välttämättä sitä unelmakotia missä kaikki palaset on kohillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä huipputoimiva, joka kolo oli tarkassa käytössä. Ehkä asuntomessut ovat vähän väljähtäneet, kun monet huippuammattilaiset ovat jättäneet messut ja tilalle ovat tulleet ei-ammattisisustajat ja huonekalu/talotehtaan sisustajat.

   Poista
 2. No onpas hienoja ratkaisuja. Tykkään portaista valtavasti ja myös tuo välitilan säilytysratkaisu on supernerokas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuo porrasratkaisu oli huippu, pöytä avautui ja sulkeutui portaiden alle.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!