sunnuntai 21. elokuuta 2011

Ravintolapäivä

Loistoidea ravintolapäivästä jalkautui tänään tänne Ouluunkin. Eli jokainen halukas sai tänään mahdollisuuden pitää ravintolaa tai kahvilaa. Oulusta näitä löytyi yhteensä kolme, kivaa! Itse kävin kahavila Piipahappassa, jossa oli tarjolla monenlaisia kakkuja moneen makuun ja edulliseen hintaan, nam. Kiitokset aktiiviselle ja ystävälliselle kahavilan emännälle!Ehkäpä ensi kerralla voisin kokeilla itsekin kahvilanpitäjän hommaa:).

t hanna

P.S. Ja sanokaa miksi blogin otsikot ovat violetteja ja alleviivattuja..? Miksi en saa niitä korjattua... Edit: jotain tapahtui ja asia korjaantui, vaikka en tehnyt mitään. Jee, toivottavasti tilanne ei palaudu violetiksi.

2 kommenttia:

  1. Olin viikonlopun melomassa ja tulin ip Ouluun. Harmitti niin vietävästi missatut tapahtumat: MilJazz Kasarmilla, Koivurannan kahvilan 10 v synttärit & venetsialaiset ja tää Ravintolapäivä. Vaikkakin melontareissu oli upea ja postausta tulossa. Miksi kaikki menee aina päällekkäin?

    VastaaPoista
  2. Mutta melontareissu kuulostaa ihanalta! Olen itsekin kokeillut pari kertaa ja se tuntui mukavalta (ja vähän pelottavalta). Jäämpä odottamaan kuvia:).

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!