Talon piirustukset4 kommenttia:

 1. Talonne näyttää oikein kauniilta. Saanko kysyä, että oletteko rakentamassa minne? Ouluunko? Olisi kiva tietää yhteistyökumppaneitanne enemmän. Meillä on rakennusprojekti mietinnässä Ouluun. Pääsuunnittelija ja vastaava mestari valittu ja emsimmäisiä talo kuvia odottelelle :)
  Tuleeko teille talo "avaimet käteen" periaatteella vai teettekö itse joitain osuuksia?

  VastaaPoista
 2. Kiitos:), en ollut huomannut tänne tullutta viestiä, joten vastaus on vähän viipynyt. Rakennamme Ouluun ja teimme rakennusliike Vänttilän kanssa avaimet käteen -sopimuksen, joten oma osuus on siivous ja lainan maksu :).

  VastaaPoista
 3. Hei! Täällä huhuilee tänne eksynyt (ja hyvä niin)!
  Talonne näyttää miellyttävän muös meikäläisen silmää kovasti. Onko talo muunnelma jostain talomallista/merkistä vai arkkitehdin tai oman käden tuotosta?
  Pidän todella julkisivusta! Ymmärsinkö pikaisen katselmuksen ansiosta oikein että tämä on puutalo?

  Asumme tällä hetkellä Meksikossa melko hulppeassa kivitalossa, joten seuraavalta (tod näk suomen) kodilta edyllytämme hieman saman suuntaista arkkitehtuuria, mutta mihinkään isoon jämerään ei todella ole varaa =D
  Muistinhan mainita että talonne ulkoasu miellyttää silmääni ;)

  Aurinkoiset terveiset meksikosta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos MillaM. Talo on arkkitehdimme Anu Montinin suunnittelema eikä siinä ole käytetty mitään valmista pohjaa (ainakaan meidän puoleltamme). Luettelimme Anulle toiveitamme ja hän luonnosteli niistä useita vaihtoehtoja, josta tätä versiota rupesimme muokkaamaan tarkemmin. Ne aiemmat luonnokset löytyvät täältä blogista otsikoilla Talo Neliö, Talo Suorakaide ja Talo Kaksi laatikkoa. Meksiko kuulostaa eksoottiselta:).

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!