Rakentamisessa mukana

Rakennuttaja: Hannan perhe, johon kuuluvat Hanna-äiti, isä ja kaksi poikaa (synt. 2010 ja 2007).

Rakentajana (avaimet käteen sopimuksella): Rakennusliike Vänttilä

    Rakennusliike Vänttilän aliurakoitsijoita:
    Maalaus ja tasoitus: HT-maalaus
    LVI : LVI-Japexit
    Sähkö: Salotec
    Lattiat: Parkettiliike Säkkinen

Arkkitehti ja pääsuunnittelija: Anu Montin

Vastaava työnjohtaja: Arto Kivioja

Kiintokalusteet: Aallon kaluste

Pihasuunnittelija puutarhuri Jaana Erkinjuntti

9 kommenttia:

 1. Onko työnjohtajanne Arto Kivioja? Vai onkohan Oulussa Arto Kiviniemikin? Mietin vaan, kun meillä oli Kivioja vastaavana mestarina rakentaessamme Ouluun. Hänestä on pelkästään postitiivista sanottavaa. Hän osasi pitää langat ammattimaisesti käsissään.

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, näin juuri Arto Kivioja. Korjaan heti:)

  VastaaPoista
 3. Löysin bloginne kun etsin oululaisia rakennusliikkeitä ja kokemuksia niistä. Kotinne näyttää raikkaalta ja kotoisalta!

  Omakotitalo on omissakin haaveissa. Projekti on ajankohtainen aikaisintaan vuoden päästä, mutta olemme hiljakseen alkaneet kartoittamaan rakennusliikevaihtoehtoja. Oliko yhteistyö Vänttilän kanssa mutkatonta ja sujuvaa? Jäikö jotain hampaankoloon (muuta kuin monen mutkan kautta syntyneet karmittomat ikkunat)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna, onpas kiva kun löysit meille:). Olemme olleet tyytyväisiä Vänttilään, kaikki on sujunut suunnittelusta ja hyvällä työnjäljellä. Tsemppiä teidän projektiin!

   Poista
  2. Kysyimme tarjouksen Vänttilältä mutta koska emme vastanneet tarjoukseen heti, perhesyistä, olivat he aktiivisia soittelemaan ja tiedustelemaan, onko meidän rahat loppuneet. Näinpä jäi heiltä meidän taloprojekti välistä!

   Poista
  3. No, olipas erikoinen lähestymistapa. Tsemppiä teidän projektiin!

   Poista
 4. Hei! Olitteko tyytyväisiä pihasuunnittelijaanne? Tarkoitus olisi tilata suunnitelma, mutta vaikea on valita suunnittelijaa tietämättä kokemuksia muilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana on hyvä ja kokenut. Hän pitää mm. kansalaisopistossa puutarhansuunnittelukursseja ja on suunnitellut monen ystävänikin pihan.

   Poista
 5. Kiitos listasta. Meillä on ollut kauan aikaa puheena, että tahtoisimme aloittaa rakentamisen. Rakennusliike ja muut toki täytyy löytää. Olisiko ideoita?

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!