keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Teepannu induktioliedelle

Induktioliesi on niin tehokas, että vedenkeitin saa lähtöpassit!

Eipäs vain meinannut löytyä teepannua, joka sopii induktioliedelle. Ehdin jo surffata netissä ja kysellä eri paikoista, mutta huonolla tuloksella. Onneksi Hullut Päivät paljastivat, ja vieläpä hyvässä alennuksessa olevan, Le Creuset pannun, joka sopii kaikille liesityypeille.


Eikös olekin söpö:)?

Vanha suosikkipannuni, joka muistuttaa vähän Sarpanevan Pehtooripannua, jää tarjoilukäyttöön. Samoin Alessin teepannu. 
Onneksi induktioliedelle sopivat muut vanhat kattilat (aikoinaan Iittala-kaupasta hyvällä alennuksella ostetut Neokattilat) ja pannut, joten uusien ostolta vältyttiin.

t hanna

12 kommenttia:

 1. Voi harmi, jos Alessin vesipannu ei toimi induktiolla.
  Saimme ko. pannun viime vuonna häälahjaksi ja se on jatkuvasti käytössä ja kauniskin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, sinut ja minutkin pelasti alla oleva AnKan kommentti adapterista. Josko se pelastaisi tilanteen sinullakin? Tosin katselin samanlaista Alessin pannua taannoin netistä ja uusien mallien pitäisi käydä induktioliedelle, meidän on n. 10 vuotta vanha, joten se ei käy.

   Poista
 2. Ihanan pannun olet löytänyt! Tiesitkö,että induktioliedelle on olemassa sovitin/adapteri, jonka avulla mikä tahansa kattila käy liedelle. Että jos vielä haluat alessiakin käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnKa, enpäs ole tiennyt enkä koskaan kuullutkaan mistään adapterista, pitää googlata tarkemmin. Suurkiitos tiedosta, josko saisin vanhatkin pannut käyttöön.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!