keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kylässä Marimekolla

Olin viime viikolla Marimekon ja Asunlehden Puetaan koti -tilaisuudessa, jossa päätoimittaja Ulla Koskinen ja stylisti Anna Pirkola esittelivät Marimekon tekstiilejä ja kertoivat vinkkejä kodin sisustukseen.

Tiiliskivi-kankaalla saa nyt pussilakanat ja sama kuvio löytyy myös pyyhkeistä. Kuvan etualalla ovat huonosti näkyvät, mutta sitäkin monikäyttöiset sisustuskankaat, kuosina mustavalkoinen kivet ja sinimusta Quilt. Näitä voi käyttää torkkupeittona, pöytäliinana taikka piknikpeittona. Voisikohan meidän sohvanpeittona toiminut pöytäliina vaihtua tähän...?


Kuvan kirkas Uurnamaljakko oli upea! Samoin pikkuiset Flower-maljakot, joita saa kirkkaana ja hennon vaaleanpunaisena.


Ulla ja Anna viimeistelivät kattauksen ja samalla jutustelivat tuotteiden taustoista ja kertoivat vinkkejä sisustukseen.


Rennot kattaukset ovat kutsuvia. Kaiken ei tarvitse olla tiptop, vaan astiat voivat olla pinoissa ja lautasliinatkin vähän läjässä.


Teekupponen ja kaksikin mahtuvat mainiosti yhdelle jakkaralle. Meillä nämä jakkarat ovat myös jatkuvasti samassa käytössä. Mitä parhaimpia apupöytiä.


Tämä Oiva teekannu on ihastuttava. Tuo puukahva antaa ihanan viimeistellyn tunteen ja on muuten hyvä käteen. Uudet Carina Seth Anderssonin suunnitteleman tekstiilisarjan pellavalautasliinat on rennosti vain päärmätty vaalenpunaisella langalla.Sukat makkaralla shanmpanjalasi toimii loistavasti myös kukkamaljakkona.


Pääsiästä odotellessa:), koristeita en olekaan ehtinyt tekemään ja rairuohokin unohtui kylvää...

t hanna

4 kommenttia:

 1. Tuohon pöytäliinaan olen niin ihastunut. Se on aivan superhyper kaunis väreiltään ja kuvioltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis, ja tuo pinkki ei ole ollenkaan imelä vaan vähän räväkkä sävy:).

   Poista
 2. Marimekon tuotteet ovat niin ihania <3
  Mukavaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:). Toivottavasti teidänkin pyhät menivät mukavasti.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!