torstai 9. kesäkuuta 2011

Tulikin ambulanssi

Isoveljen synttäreille huristikin palo-auton sijaan ambulanssi. Ja kysymys on vain kakusta, onneksi.


Tiimarista ostettu punainen kakkukuorrute tuoksui kaikkea muuta kuin syötävälle. Se oli myös tosi murenevaa, joten en olisi sitä saanut ehjänä kakun päälle. Niinpä improvisoin nopeasti ja palo-autosta tuli sairaanhoitaja-auto, kuten isoveli ambulanssia kutsuu. Lisäksi kutsuilla tarjottiin palomiehen palaneita muffinsseja (sitruunamuffinsseja lakritsikuorrutteella), palotikkaita (piparitaikinasta) ja paloletkuja (lakritsinauhaa).

Ohjelmassa oli palon sammutusta (keilojen kaatoa puutarhaletkulla), peukaloisten pelastusta (sorminukkejen etsintää) ja tietysti ongintaa. Paikalla kemuissa olivat kuusi iloista lasta sekä isovanhemmat ja kummit.

Synttärilahjaksi toivottiin kaikilta kolikkoa säästöpossuun ja niillä rahoilla mentiin heti maanantaina trampoliinikauppaan. Ja kaikki trampat olivat loppuneet... Mutta onneksi jo yhden päivän päästä tuli lisää. Voi sitä iloa, kun pitkään toivottu trampoliini on pihassa (äidin mielestä rumistus, mutta kyllä lasten ilo sen rumistuksen peittää)!

t hanna

1 kommentti:

  1. Nuo tikkaat ja paloletkut ovat mahtava jatko teemalle! Niin ja vielä ohjelmakin sen mukaan, hauskaa :D Me olemme vielä onnistuneet välttämään trampoliinin.......

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!