perjantai 30. syyskuuta 2011

Saunailta

Perjantai on meidän perheen saunailta. Sinne ängetään jo heti kuuden aikaan, jotta saadaan rauhassa löylytellä, vilvoitella ja suihkutella ennen nukkumaan menoa. Isoveli ottaa löylyjä ja juoksee sitten  jääkylmään suihkuun. Ja tätä tehdään n. 2-6 kertaa, siis isoveli, ei me muut. Lopuksi istutaan koko perhe ulkona tai pukuhuoneessa juomassa mejua (= pikkuveljen kieltä ja tarkoittaa mehua) tai muita kylmiä juomia:).
Saunapäivä on myös minun kauneudenhoitopäivä. Kasvoja hoidetaan kuorinnalla ja parilla naamiolla (pakko kun 40 v lähestyy, apua!), hiuksia naamioidaan ja vartaloa raavitaan. Työksihän tätä jo voi sanoa:). Mutta kun työ on tehty, on kiva ja kaunis olo.


Rentouttavaa viikonloppua, hanna

5 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloinen ilta tulossa. Iisiä viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Voi, kuulostaa ihanalta! Pääsispä saunaan :) Teilläkin taitaa olla tänään lämmin ilta istuskella, nautinnollista viikonloppua koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Johanna: Tervetuloa vaan, viimeksi jäikin saunomatta:). Täällä on tosiaan ollut lämmintä, joskin tuulista. Miten teillä? Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Vai työtä ;D Minullakin edessä tänään rikkaruohojen kitkentä. Ei kukkapenkistä, vaan sääristä. Yök. Onneksi epilaattorilla siihen hommaan tarvitsee ryhtyä vähän harvemmin.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!