tiistai 20. syyskuuta 2011

Listaton ovi ja muut Habitare suosikit

Tämän vuoden Habitare on koluttu. Muutama mielenkiintoinen/kaunis/hassu juttu tallentui kameraan asti. Loput omaan muistiin, ja niiden kuvia nappasin valmistajien sivuilta. Kuvat omassa suosikkijärjestyksessä:).

1. Listaton ovi! Ihana yksinkertaisuus, miten näitä ei ole tullut vastaan aiemmin? Tässä  valmistajan lupaus tästä ihmeestä: "Oven listaton asennustapa ja piilotetut saranat tekevät ovesta huomaamattoman. Myös huoneeseen avautuva ovi asennetaan käytävän seinäpintaan samaan tasoon käytävälle avautuvien ovien kanssa. Tiivistetty ja magneettilukittu AVEC MINIMAL -ovi on lähes äänetön sulkea. Ovilevyn ääneneristyskyky on vähintään 28 dB."

Avec Minimal ovi (kuva täältä)


2. Säilytyslaatikko, josta saa myös hyllyn. Tämä Taita -laatikko on tehty kartongista ja on keveä, kaunis, kannellinen kaikelle tavaralle, varsinkin meidän poikien leluille:).

Taita pahvilaatikko

Taita (kuva täältä)

3. Lyhtymäinen, kauniin muotoinen ulkovalaisin, jonka paikkaa voi vaihtaa tarpeen mukaan. Eikö olisikin ihana saada syysjuhlien ajaksi valot kiertämään terassin reunoja, toisena päivänä nostaa ne ruokapöydän päälle, kolmantena kulkuväylille?

Valaisin Philips


4.Kukkalaukku, jota voi niputtaa vierekkäin ja päällekkäin. Toimii mainiosti myös näkösuojana. Sisko unelmoi näistä myös pienelle parvekkeelle, eivät veisi kallista lattiatilaa.

Kukkakassi (kuva täältä)

5. Kastehelmeä Teema -astioissa. Kauan odotetutta piristystä yksivärisiin Teemoihin.

Kastehelmi Teema (Iiittala, myynnissä 1.10.2011)


Sitten muita hauskoja ja kauniita:


Kori Mum's
Kapusta kori (Pauwels, falluce.be)

Pyöräkassi (Klaus ja Elina Aaltonen)
Naulakko, jossa koukut, hengaripaikka ja peili (Tomc)


t hanna

3 kommenttia:

 1. Tuo Kastehelmestä inspiraationsa saanut Kulku-sarja on valloittanut minut jo kuvien asteella. Ihanaa, että klassikoistakin uskalletaan tehdä uutta!

  VastaaPoista
 2. Me harkitsimme hetken noita listattomia ovia kun olivat juuri tulleet markkinoille, mutta ei ollut varaa laittaa niitä. Jostain piti tinkiä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Salla Kulku-nimestä, sitä en tiennytkään, enkä huomannut kysyä Habitaressa.

  Rumbo: Samaa mietin itsekin, että ovet ovat varmasti hintavia ja mistä me tingitään jos otetaan ne. Kaikkea ei voi saada, mutta onneksi kaikesta saa haaveilla!

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!