torstai 21. helmikuuta 2013

Kurkistus kotiin

Nyt on kulunut kuusi päivää muutosta ja tältä näyttää olkkarissa ja ruokailutilassa. Ei vielä valmista (eikä tulekaan vielä pitkään aikaan), mutta jotensakin järjestyksessä.

Valoa ja valkoisuutta, juuri sitä halusimmekin. Vielä kun saamme hyllyt ja taulut seinään sekä uuden parin vanhan vitriinin rinnalle, tilaa näyttää enemmän kodilta. 


Olohuoneen mittasuhteet ovat sellaiset kuin kuvittelinkin. Sohvamme on sopivan kokoinen tilaan ja blogimattokin sujahti sille ajatellulle paikalle. Toisenlaiselta näyttää sitten kun saan kaivettua sohvan valkoiset päälliset pussista, poikien piirustuspöydän kannettua sille sopivaan paikkaan (leikkihuoneeseen vaiko alakerran "johonkin" huoneeseen) ja uuden nojatuolin takan eteen. Huomenna on minun ja poikien vapaapäivä ja taidamme nauttia kevätsäästä omalla pihalla ulkoillen. Samallahan voi laittaa ulkoruukut oikeille paikalle:).

t hanna

15 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Talo näyttää hyvältä ulkoakin päin, olen joskus sen lenkillä ohikulkiessani huomannut, kun tässä samoilla kulmilla asustan :)

  VastaaPoista
 2. Vau! Upea uusi koti teillä! Ihan mielettömät ikkunat :). .

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää ja on teillä upeat ikkunat! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Hei onnea uuteen kotiin! Kauniilta näyttää, ihanat ikkunat!!

  VastaaPoista
 5. Täältä myös onnittelut, näyttää ihanan valoisalta! OIh, voin vaan kuvitella sen tunnelman mitä nyt koette, haave ja projekti alkaa olla loppusuoralla..;) Meillä vielä niin alkuvaiheessa, ei malttais odottaa.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa. Teillä on muutto onnistunut hyvin. Tästä saa taas itsekin lisätsemppiä taltuttamaan meidän kaaosta.

  VastaaPoista
 7. Ihanan valoisalta ja vaalealta näyttää, kaunista! Onnea uuteen kotiin! Jospa ehditään soitella joku pv :-)

  VastaaPoista
 8. Onnea uuteen kotiin, hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 9. Teillä näyttää tosi hienolta. Onnea uuteen kotiin!

  En malttaisi odottaa enää näitä viimeisiä viikkoja, että mekin pääsemme muuttamaan.

  VastaaPoista
 10. Ihanan valoisaa! Onnittelut uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille, ystävätihanaiset! Olen kyllä innoissani kaikesta, ja joudunkin topuuttelemaan itseäni, että kaikkea kaikkea ei ehdi, jaksa tai ole järkevää tehdä ensimmäisinä päivinä tai edes kuukaisina ehkäpä jopa vuotena:).

  VastaaPoista
 12. Oi että miten ihanalta näyttää!!

  VastaaPoista
 13. Aivan mahtavalta näyttää, onnea uuteen kotiin. Mun katse kiinnittyy ensimmäisenä noihin ikkunoihin tai tarkemmin sanottuna siihen, että näyttä ettei niissä ole listoja ollenkaan. Muistelen, että talo on kuitenkin puuelementti rakenteinen... saisiko joskus tarkempaa kuvaa siitä, miten nuo ikkunan reunat on toteutettu? Meidän uudessa kodissa yksi mun suurimmista murheista on leveät, rumat ja huonosti asennetut ikkunalistat.

  VastaaPoista
 14. Hyvältä näyttää. Onnea uuteen kotiin ja jään seurailemaan sisustuksen muotoutumista.

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!