keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kurkkaus jouluun

Tykkään joulusta, varsinkin sen odottamisesta ja siihen valmistautumisesta. Ehkä sen odottamisen voi aloittaa keveästi vilkaisemalla viime vuoden jouluumme.

Punaista vilkkuu siellä ja täällä. Se ei ole arkinen sisustusvärini, enkä ole punaisen erityinen ystävä, mutta jouluna sitä pitää olla. Pian saa taas leipoa piparimansetit adventtikynttelikköön. 


Joko teillä on joulu mielessä?

t hanna

6 kommenttia:

 1. Joulu on jo kovasti mielessä. Ajattelin tänä vuonna kokeilla himmelin tekoa aika perinteisesti siinä mielessä, että korret himmeliin haluan löytää luonnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuulostaa ihanalta tuo himmeli, osaisinpa minäkin...

   Poista
 2. Hei, kyllä Joulu on jo mielessä. Sama juttu mulla, punainen on joulunajan sisustusväri, muuten sitä ei meiltä löydy. Parasta Joulussa on se odottaminen, lapsilla jännitystä ilmassa ja taas saa avata suklaakauden (tosin se taitaa olla mulla 24/7) ja glögikauden, josta olen jo jäljessä. Ekat joulutortut voisi leipoa nyt viikonloppuna, piparinpaisto meillä on perinteisesti lasten kanssa Itsenäisyyspäivänä. Lunta nyt odotan kovasti!

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari, pitkästä aikaa:). Joko teillä on remontti valmiina? Odottaminen on minustakin parasta, kaikessa, siksi tykkään jo aloittaa joulun ajoissa ja nauttia siitä odottamisesta. Ja lunta, sitä kyllä kaivataan! Toivottavasti tänä talvena sitä tulee, että pääsisi hiihtämään.

   Poista
 3. Moikka, teillä oli varmasti mukava glögi-ilta! Remppa meillä on jo hyvällä mallilla, jouluksi saamme uuden takkahuoneen jo valmiiksi, meidän oma makkari valmistuu joulun jälkeen ja kodinhoitohuone saa suosiolla jäädä kevääksi, kun siitä pitää lattiat aukaista ja kaapistot vaihtaa. Kaiken päälle käyn töiden ohessa vielä koulua, joten ajankäytönsuunnitelma on hyvin käytössä... Tämä aika on parasta, odottaminen, valmistelu ja lasten ilmeet. Lumi, missä olet??

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä, ja kiireiseltä. Jouluna ehkä sitten ehtii rauhoittuakin, eikös vaan? Ihanaa odotusaikaa! Sain juuri viestiä, että siellä olisi kuitenkin vähän lunta, meillä maa valkoinen, mutta ei sitä lunta ole kuin juuri sen verran, että maa peittyy.

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!