lauantai 6. kesäkuuta 2015

Sisustusta ulkona

Tämä on ihanaa aikaa, kun saa sisustaa ulkona. Sisustusaddikti nimeää puutarhan hoidonkin sisustamiseksi, joka vain tässä tapauksessa tapahtuu pihalla.

Tähän sisustamiseen saa ratkaisun Sisustaulkona.fi -putiikista, jonka kanssa tein yhteistyötä ja tilasin puutarhan kaunistukseksi Blomusin hyrriä. Ihania nykyaikaisia "puutarhatonttuja". Sopivat kaikkien vihreiden sekaan piristämään välkkyvällä pyörinnällä kukkasia. Meillä toki ei vielä perennapenkki kukoista eikä kesäkukatkaan, joita ei vielä oikein ole (kun ei niitä oikeanlaisia heiniä täältä Oulusta tunnu löytyvän), mutta silti nämä hyrrät näyttävät niin kauniilta. Ja pojatkin ovat iloisesti kuljettaneet hyrriä sinne missä eniten tuulee.

Heinien puutteessa kuopaisin ruohosipulin ruukkuun ja komistusta koristaa hurjasti pyörivä hyrrä. Niin ja vieressä kirppikseltä löydetty täydellinen keraaminen pallo (joka on muuten tosi haastava tehdä, itsekin olen joskus yrittänyt, mutta muotona ollut jotain muuta kuin puhdas pallo...).Kun niitä heiniä ei löytynyt, jätin ruukkun yhden pensasaidaksi tarkoitetun taikinamarjapensaan. Toivotaan, että pärjää ruukussa, ja saan syksyllä istuttaa sen oikeaan paikkaan.


Hyrrät näyttävät hyvältä yhdessä, myös puoliksi maalattua aitaa vasten ja harvassa perennapenkissä.Mies laatoittaa hyötypuutarhaa, siitä lisää pian. Ja sovimme Sisustaulkona.fi -kaupan kanssa arvonnasta ja jää hollille, siitäkin pian enemmän.

t hanna

6 kommenttia:

 1. Kyllä se tuo sisustaminen ulottuu myös pihalle saakka.Meillä on vaiheessa terassin laitto,kun sinne tulee lasitus.Saa nähdä miten valmistuu,jos ei ihan syksyyn mene.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muitakin ulkosisustajia:), ja varmasti niitä löytyy lisää meistä sisustamiseen hurahtaneista.

   Poista
 2. Ihanat hyrrät, mistä ne on? Kempeleen Agrimarketissa oli ainakin viikko (?) sitten erilaisia heiniä. Kävitkö sieltä katsomassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyrrät ovat Sisustaulkona.fi verkkokaupasta. Kiitos Agrimarket vinkistä, pitääpä käydä katsomassa.

   Poista
  2. No niinpä se lukeekin tuossa tekstissä, miten olin hypännyt tuon yli. :)

   Poista
 3. Hienot hyrrät ja ihana tuo pallo. Täälläkin ihan intona sisustetaan ulkona :)

  VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!