lauantai 9. huhtikuuta 2016

Panthellasta Pioniin

Sain ystäviltäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Finnishdesignshopiin, ja sijoitin rahat upeaan Panthella-valaisimeen. Ostoksesta sain palkinnoksi 100 e lahjakortin samaiseen verkkokauppaan. Lahjakortti umpeutui maaliskuussa, joten viime hetkillä muistin tilata itselleni uuden lahjan:).

Valaisimen tälläkin kertaa, Wrong for Hay Pion -lamppu luo tunnelmaa nyt ruokailutilan senkillä. Olenkin kaivannut siihen nurkkaan valoa, sillä minusta tunnelmaa tuovat erilaiset pienet valaisimet eri puolella huonetta. Tosin, kesää vasten keinovaloa ei tarvita kun kirkasta luonnonvaloa riittää.


Valaisin on varjostinpaperia, joka pujotetaan lampun ja lampun jalan peitoksi. Melkein kuin veistos. Ja mikä mukavinta valaisin antaa ympärilleen tasaista ja tunnelmallista valoa.


Lamppu on tosi kaponen eli menee syvyydeltään pienemmällekin hyllylle.


Me vietämme illalla aikuisten laatuaikaa ja tarkoitus on tehdä herkkuruokaa kahdestaan mieheni kanssa. Ruokalautaselle on suunniteltu klassiset kevätherkut eli parsaa hollandaise ja kevätkananpoikaa savojinkaali-ja fenkolipaistoksella. Katsotaan saanko kameralle asti ruokia:).

Leppoisaa lauantaita teille kaikille!

t hanna

6 kommenttia:

Kiva kommentti lämmittää mieltä!