torstai 14. huhtikuuta 2016

Kevättä pöydässä

Teimme viime lauantaina mieheni kanssa pitkästä aikaa herkkuruokaa. Kattauskin hoidettiin huolella, onhan se puoli ruokaa ja luo mukavan tunnelman.


Parsaa hollandaise kuuluu kevääseen, ja sainpas kuin sainkin hollandaisen onnistumaan. Tuli namia, ohje löytyi täältä. Ja muuten, en keittänyt parsaa, kun en omista parsakattilaa (ja kaikki pikkukattilat oliva käytössä), joten paahdoin parsat uunissa. Ennen uuniin laittoa rouhin vähän pippuria, ripottelin suolaa ja laitoin pari nokaretta oikeaa voita.



Siskoni suosituksesta ostin luomubroileria kun en löytänyt mistään oikeaa kanaa (yleensä Stokkan pakastealtaassa, muttei nyt). Ja voi mikä makuero tehotuotettuun broileriin! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, on kalliin hintansa arvoinen.

Tein kanan soppa365 -ohjeilla eli lisukkeena oli savojinkaali-fenkolipaistosta ja mustaherukkakastikketta. Ja oli superhyvää! Kevyttä ja keväistä:).


Tätä settiä teemme kyllä toistekin, oli sen verran makoisaa:).

t hanna

P.S. Oululaisille tiedoksi, että Raksilan Citymarkettiin tulee aina perjantaisin luomubroileria:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti lämmittää mieltä!