sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Ali-kuppi

Kerrankin löysin aarteen kirppikseltä, nimittäin söpöt Arabian Ali-kupit. Ne ovat Kaj Franckin suunnittelemat ja koriste on Raija Uosikkisen käsialaa. Ruskeita kuppeja on valmistettu vuosina 1965-70, sinisenä samaisia kuppeja on tehty 1965-74.


Kahvikupin muoto on juhlava, osaankin kuvitella tähän jalalliseen kuppiin jotain samettista ruskeaa suklaamoussea...

Pitää ruveta siivoamaan 5-vuotissynttärikemujen jälkiä... Kunhan saan kuvat tallennettua ja järjestettyä tietokoneelle, luvassa ainakin cake popsien ohje:).

t hanna

6 kommenttia:

 1. Vau, teit hienon löydön. Olivatko kalliit? Meinasin tänään blogata cake popseista, joita tein kokeeksi ristiäisiä varten, mutta meni niin myöhäiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain seitsemän kuppia ja asettia 95 e, joten ei kovin kallista. Jäänpä odottelemaan sinunkin cake pops ohjetta, oma postaus vielä tekemättä.

   Poista
 2. Ihana astiasto! Vanhemmillani oli/on niitä sinisiä ruokailulautasia.. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pidän niistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vähän erilaista ainaisten valkoisten astioiden rinnalle, ja kun tykkään vielä ruuanlaitosta, niin onhan se kiva, että voi vaihdella astioita. Meilläkin taisi olla lapsuuskodissa niitä sinisiä ruokalautasia:):

   Poista
 3. Hahaa, just tästä ruskeasta puhuin viimeksi, eli nyt tämä on niin mahdottoman hyvä! Hieno löytö! Todella herkkä kahviastiasto - näyttää olevan hyvässä kunnossakin kaiken kukkuraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olivat hyvässä kunnossa:), ja nämä on niin söpöjä, pitäisi tehdä sitä suklaamuossea:).

   Poista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!