tiistai 12. kesäkuuta 2012

Valkoisia ja erilaisia

Halusin puolivarjoiselle parvekkeelle valkoisia kukkia, lajikkeita ei ollut kovin monia tarjolla, mutta onnistuin silti löytämään kahteen isoon ruukkuun erilaisia valkoisia kukkia.Eriparisuus oli tavoitteenakin, sillä sekoituksesta tulee hauska ja rento, joka toivottavasti loppukesästä on sellainen rönsyilevä ja runsas.


Pöytäkoriin pääsivät yrtit, vielä pitää istuttaa salaatit. Tänään oli ensimmäinen sortsipäivä, kesä siis vihdoinkin:) ja ehkä basilikakin tarkenee jo ulkona.

t hanna

P.S. Pakko vielä julkistaa meidän tämän viikon ruokalista: afrikkalaisia lihapullia, lohta sinappikastikkeella, broilerivartaat varhaisperunasalaatilla, kasvispitaleivät ja rosmariinipossu uunijuureksilla. Ja en todellakaan ole itse sitä ideoinut, vaan Syöhyvin-palvelu, jota olen käyttänyt jo moneen otteeseen tänä keväänä. Eli kotiin 5 ruokaa 4 hengelle, reseptit ja kaikki tarvittavat ainekset, helppoa ja niin namia!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kukkia, voi kun itsekin saisi aikaiseksi parvekkeelle :) Onnettomat kukat kuolevat auttamattomasti hyppysissäni.

    VastaaPoista
  2. En minäkään mikään viherpeukalo ole, varsinkin sisäkukat unohdan aina kastella. Ulkokukkien kastelu onkin miehen hommaa, joten ovat voineet ihan hyvin:).

    VastaaPoista

Kiva kommentti lämmittää mieltä!